Tässä on täsmälleen missä Bella Hadid saa suosikkihopean korvakorunsa

Bella Hadid
bellahadid / Instagram

Alexis Bennett

28. huhtikuuta 2017 klo 12.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Bella Hadid on ehdottomasti yksi suosituimmista Street Style -tarinoistamme. Oletko nähnyt joitain hänen off-duty-asujaan? Hänellä on aina viileimmät kengät ja kantavat kaikkein halutut käsilaukut. Jopa hänen korvakorunsa kokoelma on pois tästä maailmasta, etenkin hänen vanteensa.

Nämä pyöreät lisävarusteet ovat yksi Hadidin lisävarusteista. Vain selaa hänen Instagram-sivunsa alaspäin, ja näet hänen jatkuvasti kietoutuvat renkaiden korvakorut. Ei ole väliä, onko hän hoitaa asioita tai jäähdyttää rannalla. Ja voimme nähdä, miksi hän on niin valtava tuuletin. Heitto pari kulta-vanteita on varmasti helppo tapa vetää yhteen kaiken ulkoasun, varsinkin kun kaikki suosikki 90-luvun trendit ovat palanneet ja paremmin kuin koskaan.

VIDEO: 10 kertaa Bella Hadid kiersi kiitotie

 

Seuraa Hadidin johdatusta ja lisää hieman hiukan ulkoasua tällä kaudella. Jälkeen, löydät joitain mallin parhaita koru-korvakoru hetkiä, ja mistä saada sama tarkka pari.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 8 = 1

map