Tässä on mitä Uma Thurman ajattelee sinun tappaa Bill Halloween Costume

Me ennustamme, että Beyonces, Elevens ja Harley Quinns tulevat Halloweeniksi, mutta ne ovat virkkautuneet nykypäivän nykyisten pop-kulttuuripukujen joukkoon, on takuu siitä, että näet jonkun, joka on pukeutunut Uma Thurmanin kanssa. Tai pikemminkin Uma Thurman kuin Poison Ivy Batman & Robin, kuten Mia Wallace alkaen Pulp Fiction, tai Bride / Beatrix Kiddo alkaen Tappaa Bill I ja II. Itse asiassa Halloween saattaa toimia myös Thurmanin kaikkein ikonisimmista näytön ulkoasusta. Ja tässä hänellä on sanottavaa hänen monista, monista kaksikielisiltä: 

“Olen erittäin ylpeä – olen nähnyt Poison Ivyä, Kill Billia, Pulp Fictionia neulalla tai ilman – olen sponsori monista menestyksekkäistä Halloween-puvusta”, Thurman sanoo ennen kuin lisää mielellään: “Itse asiassa minun pitäisi todella” ve mennyt Halloween puku liiketoimintaa. ” 

RELATED: Paras 2016 Pop-kulttuuri Halloween-puvut

Kuten naisen takana unohtumattomia ulkoasuja, Thurman tietää, kuinka muunneltava puku voi olla. “Minulle on tärkeää, kun työskentelen, koska se on ilmaus siitä, kuka on merkki”, hän sanoo ja kutsuu Tarantinon elokuvia ensisijaisina esimerkkeinä yhdessä hänen ensimmäinen tärkeä rooli Cécile de Volanges 1988 elokuvan Vaaralliset liikkeet. “Se on hyvin kuin muoti – kun pidän suunnittelijasta, siksi, että pidän siitä, miten hän ilmaisee mielialansa, olipa se hohdokas, hupaisa tai vahva.” 

Ja meidän piti kysyä: mitä hän aikoi pukeutua Halloweenille?

“Minulle Halloween on busmanin loma, tiedätkö tämän ilmaisun? Se tarkoittaa, että jos ajaa bussi, miksi haluat saada sen? En ole vain Halloween-er, koska olen näyttelijä, minä pukeutua jo “, hän nauraa. “Ja tiedät, mikä on hienoa? Joka vuosi on niin monta eri versiota minusta, miksi minun pitäisi mennä?”

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

47 + = 51

map