Tässä miten Madewell kierrättää kaiken vanhan denimisi

Jos olet kierrättänyt vanha farkkusi Madewellissa viimeisten kolmen vuoden aikana, sinun on ihastuttava tietämään, että he alkavat muotoilla niitä uudelleen. Yhteistyössään Blue Jeans Go Greenin kanssa kierrätysohjelmassa on kerätty yhteensä 155 532 paria farkkuja kaikista heidän kaupoistaan, mikä kaksinkertaistuu ympäri vuoden pudotuspaikoilla.

Joten mitä he tekevät kaiken vanhan, hävitetyn denimin kanssa? He muuttavat heidät eristyksiksi tarvitseville yhteisöille. Itse asiassa he ovat luoneet 278.530+ m²: n eristystä jo ja nyt he ovat kumppanina organisaatioiden kanssa, jotta he voivat käyttää niitä.

Madewell - Recycling Jeans - 2
Kohteliaisuus Madewell

Maapäivän kunniaksi Madewell-joukkue isännöi Los Angelesin rakennusta, jossa Habitat for Humanity eristivät talon denimista kierrätysohjelmastaan. Toistaiseksi he ovat rakentaneet yli 180 taloa kaupungeissa, kuten New Orleans, Charleston ja L.A., käyttäen denim eristämistä.

Madewell - Recycling Jeans - 1
Kohteliaisuus Madewell

RELATED: Juhli maapäivää näissä ympäristöystävällisissä muodoissa

Vaikka on hienoa puhdistaa kaikki vanhat farkut, joita emme koskaan enää käytä (hyvästi, rhinestoned taskuja), on vielä parempi tietää, että he ovat kirjaimellisesti menossa hyvään kotiin. Mutta älä lopeta recyling-Madewell toivoo kerätäkseen yhteensä 200 000 paria tämän vuoden loppuun mennessä. Jousipuhdistus ei ole koskaan liian myöhäistä!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 4 =

map