Tämä uusi yhteistyö tekee sinusta haluamasi “Meditaation viitta”

Ei-indoktriinoitua, lyhyt aluketta, kun otat luokan (älä kysy joka luokka, se on luokka): Annat pakattu studio Ala-Manhattanilla lattiasta kattoon ulottuvilla ikkunoilla, jotka sytytetään himmeillä kristallilamppuilla ja valkoisilla kynttilöillä. Haitalliset musiikkipulsseja taustalla ja hyppäät, ravistelette, rypytät – satunnaisesti huudat jopa väsymyksen kohtaan ja hyppäävät, ravistelevat ja pyörretään vielä enemmän. Yksi uuvuttava ja katarainen tunti myöhemmin, kävelet ulos tunne, kuten juuri ollut erittäin hikinen terapiaistunto. Joten, tiedät, se on vain teensy bit erilainen kuin tehdä elliptinen tunnin ajan katsellen Real Housewives.

VIDEO: Paras nyrkkeily juoksu

On siis järkevää, että kun Lululemon pyysi rutiinin perustajaa, Taryn Toomeyä, suunnittelemaan brändin erikoiskokoelman, hän lähti keskimääräisestä urheilullisesta pyydyksestään. Kuva maanläheisiä pastellivärejä kaikkien mustan, sileän, tanssijan innoittavan siluetteja lukuunottamatta (mukaanlukien täydellinen, kerroksellinen kaikenkokoinen leotardi), ja pikemminkin kuin jonkinlainen takintakin tilanne, “meditaation viitta” luokka. Se sanoi, älä anna zen vibes huijata sinua! Vancouver-pohjaisen etiketin perusteellisesti kehitetyn tekniikan ansiosta, mukaan lukien hengittävä kangas ja toisen ihon sovitukset, linja on edelleen riittävän kova käsitellä hardcore-harjoittelua.

lululemon x Taryn Toomey Collab - 2
Lululemonin ystävällisyys

Osta ulkoasu: Bra, 52 dollaria; lululemon.com. Säiliön yläosa, 48 dollaria; lululemon.com.

Löydä täydellinen pala rutiineistasi (vaikka siihen liittyy hieman Bravo), joka alkaa tänään Lululemon.com ja valintamyymälöissä. 

lululemon x Taryn Toomey Collab - 1
Lululemonin ystävällisyys

Osta ulkoasu: Bra, 52 dollaria; lululemon.com. Raastetut leggingsit, 88 dollaria; lululemon.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

61 + = 66

map