Tämä uusi muotimerkki on erikoistunut luomaan täydelliset T-paidat

Leikata and Sew Lead
Kohteliaisuus

Andrea Cheng

13.12.2016 klo 13:45

Kaikista muodikkaista niitteistä se, joka sijaitsee vaatekaappien ytimessä, on T-paita. Se on kaikkein yksinkertaisin, mutta tärkein. Ja aivan kuten monet elämässämme olevat asiat, etsimällä THE ONE voi näyttää melko turhalta (tehtävä, jonka olemme yrittäneet ottaa enemmän kuin kerran, katso artikkelimme täällä ja täällä). Anna Cut + Sew, joka on hiljattain lanseerattu tuotemerkki, joka perustuu päättäväisesti lähes mahdottomaan aikaansaamiseksi: täydellisen tee-suunnittelun suunnittelu.

“Olemme ylpeitä siitä, että voimme julistaa lankaamme Cut + Sew -tuotteemme innokkaiksi t-paidoiksi ja perustajajäseneksi”, sanoivat brändin perustajat Jennifer Walker, Adam Drawas ja Kari Weiner. “Meillä on intohimo laadukkaaseen muotoiluun ja valmisteisiin, joita aiomme kehittää tulevina vuosina täydelliseksi elämäntapumerkiksi.”

Made in Los Angeles, jokainen tee on rakennettu ylellisillä suunnittelustekniikoilla, kuten käsien ompelu, sokeiden ompelu ja mineraalien pesu ja leikataan 100 prosentin puuvillasta. Tulos: erittäin kapealla valikoimalla tees, jossa kauha, miehistö tai V-kaulanautat neutraalilla värivalikoimalla musta, valkoinen ja harmaa. Selaa läpi Shop Cut + Ompele (ja käy koko rivillä cutandsewclothing.com) – unelma teesi odottaa.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

23 − = 14

map