Kun subscription e-tailer JustFab ilmoitti laajentumisestaan ​​plussan kokoiseksi, brändi teki niin uskomattoman osallistavan #FabForALL-kampanjan, mikä tahansa muu merkki olisi riittänyt. Mutta todella hioa viesti catering kaikki kehon tyypit kaikki muodot ja koot, brändi sopi yhteen Muodin huipulle, yksi menestyksekkäimmistä mainosohjelmista (joka on menestynyt menestyksekkäitä alumeita, kuten Christian Siriano ja Michael Costello), tekemään nykyisen kauden 15 kilpailijansa suunnittelemaan ulkoasua, joka puhuu sanomalle. 

Haaste: muotoilu jokaisen muodon, koon ja iän arjen naiselle. Ja voittaja (ei spoilerit, lupaus – episodi ilmestyi viime yönä Lifetime -tapahtumassa): 41-vuotias Laurence Basse Normandista Ranskasta, joka laittoi utilitaristisen tyylikäs armeijan vihreä yksiosainen.

“Henkilökohtaisesti rakastan silkkipukua, ja on vaikea löytää hyvää, sovitettua, seksikkäistä jumittua”, Basse kertoo meille. “En halunnut jotain liian tiukka eikä liian löysä, tai se näytti liikaa paljon ihoa. Jos sinulla on tissit tai jos sinulla on pieni saalis, tämä kenki on helppo piilottaa piilotetut alueet – se on monipuolinen ja imarteleva En halua sanoa, että keksin jotain, mutta keksin jotain, että jokainen nainen tuntisi seksikkää ja luottavaiseksi olematta ylhäältä. “

RELATED: JustFab antaa kokoelmastaan ​​kehon positiivisen makeover

Istuimen rakenne oli riittävän yksinkertainen, vaikka hänen alkuperäisen suunnitelmansa sekoittaa materiaaleja ja käyttää nahkaa ei ole onnistunut. Hän rikkoi kokonaan ja meni 100-pätevälle puuvillakappaleelle, jossa oli napit ja vetoketju edessä sekä rei’itetty pääntie ja kokonaisvaltainen esteettisyys, joka heijastaa hänen henkilökohtaista tyyliään: “tuttu, naisellisen ja maskuliininen tasapaino”.

Ja hyvin, haasteen voittajana, palaute oli erinomainen. “Heidi [Klum] sanoi äitinsä haluaa yhden ja luulen että hän on 72 tai jotain”, Basse muistelee nauraen. “Olen erittäin onnellinen ja olen ylpeä pienestä palastani, ja se, että sitä tuotetaan, tekee siitä vielä paremman.” 

Kuulit hänen – voit ostaa Basse’in voittavan (puhumattakaan yleisesti mairittelevasta) jumittua 65 dollaria osoitteessa justfab.com armeijan vihreällä ja laivalla.