Tämä odottamaton talven trendi näyttää todella hyvältä kesällä

TK
Roger / BACKGRID

Alexis Bennett

26. kesäkuuta 2017 klo 16.45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Jos rakastat investointeja kappaleisiin, joita voidaan käyttää ympäri vuoden, arvostaisit tätä kehitystä. Luxe-samettia ei enää varata vain kylmempiin vuodenaikoihin. Tähdet, kuten Kendall Jenner, pitävät murskattua kangasta kiertämällä kirkkaiden väreiden ja kesäisten yksityiskohdien ansiosta.

Puolison sisar Khloé Kardashianin juhlan aikana 21-vuotinen malli osoitti, miten sumea materiaali kuluu lämpimässä illassa. Hänen kuuma pinkki Balenciaga-saappaat (995 dollaria, net-a-porter.com), jotka ovat myös saatavilla mustana, yhdistettiin parin korkean vyötäiset farkut ja huiput.

Jopa Kourtney Kardashian, on mukana pitämällä ne samettipaloja kesällä. Samana yönä hän vei Hardware Lontoon off-the-shoulder-topin ja housut myös lämpimällä kankaalla.

Joten sinun ei tarvitse pakata samettiasut talosi päälle. Varmista vain, että pysyt viileänä sekoittamalla kesäisin aksentteja ulkoasun kanssa. 

VIDEO: Kalleimmat kengät, joita voi ostaa juuri nyt

 

Etukäteen olemme keränneet suosikki samettikengät, joiden avulla voit testata monipuolista suuntausta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 52 = 55

map