Tämä kassi voi tukea nälänhätäapua Keniaan

Gabriela Hearst Save the Children
Peter Caton / Pelastakaa lapset USA

Alison Syrett Cleary

28. syyskuuta 2017 klo 16.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Suunnittelija Gabriela Hearstin tarra on suunnilleen paljon enemmän kuin kauniita vaatteita. Hän osoitti viime vuonna tämän hyväntekeväisyyteen Todin yhteistyön; jälleen kerran myymällä röyhkeitä “Ram-Ovaries” -vaatteita Planned Parenthood -rahoitukseen; ja nyt jälleen, tukemalla nälänhädän ponnisteluja kuivuudesta kärsivissä Itä-Afrikassa myyvästä käsilaukkakokoelmasta.

VIDEO: Taylor Swift lähetti erityisen lahjan Cardi B.: lle hänen numero 1 -laululleen

Tuo sinä tulet: vain 1.-8. Lokakuuta alkaen fanit voivat leikata linjaa ostaa brändin erittäin toivottuja vaatteita (yhtiön verkkosivustolla oleva odotuslista, jossa tyylejä yleensä tilataan erityisen pyynnöstä, on yli 1500 ihmistä) ensimmäistä kertaa Bergdorf Goodmanin ja Net-porterin kautta. Hearstin tästä erityisestä tapahtumasta saadut voitot menevät kohti hänen henkilökohtaista 600 600 dollaria sitoumuksensa Save the Childrenille. Kenan Turkanan alueella tehdyt ponnistelut ovat olleet erityisen lähellä hänen sydämensä, koska hän liittyi organisaatioon viime kesänä matkalla. 

Peter Caton / Pelastakaa lapset USA

“Olin vierailulla alueella 1065 ja he tarvitsivat 55 dollaria [viikoittaisena apurahanaan], jotta selviäisi seuraavan sadon aikana”, Hearst kertoo Tyylissä. “Teimme matematiikan ihmiset, jotka säästävät lapset, eivät pääse, ja lupasin kattaa eron – nyt minä nostan ylimääräistä rahaa tämän kumppanuuden kautta.”

Hearst kertoo, että hänen lahjoituksensa antavat valtuudet kriisistä kärsiville paitsi hankkia ruokaa ja puhdasta vettä, mutta täydentää kuivuudessa kuolleita karjaa – mikä on tärkeä osa näille maatalousperheille, jotta heistä olisi itsestäänselvää. “On vielä paljon tekemistä, mutta tämä tuntuu olevan oikea paikka aloittaa.”

Peter Caton / Pelastakaa lapset USA

Auttaa Hearstia tässä tehtävässä (ja tietenkin saada kätesi yhdelle kadunnustyypin suosituista lisävarusteista) merkitse kalenterisi nyt. Pidä vierittämällä muutamia vaihtoehtoja kosketusnäytöllä, kaikki saatavilla lisäväreillä ja materiaaleilla. 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

44 + = 49

map