Tämä Influencer’s Swim Collection on upea ja se on saatavana kokoon 26 asti

Katie Sturino x Bruna Malucelli Swim
Kohteliaisuus

Lashauna Williams

18.7.2018 klo 10.00

Kun ajattelet hiekkarantoja ja kauniita bikinisiä, ei ole mitään paikkaa, joka tulee mieleen yhtä nopeasti kuin Brasilia. Joten kuka paremmin kuin brasilialainen natiivi ja uimapuku suunnittelija Bruna Malucelli, luoda uuden linjan koon mukaan uimapuvut? Malucellin nokan brändi on jo pitkään ollut valopilkku kehon positiivis-keskustelussa ja auttamaan häntä tuomaan mallit kaikenkokoisille naisille. Hän koonnut täydentävän tyylin vaikuttajan Katie Sturinon ja tuoreen koon 10+ vähittäiskaupan CoEditionin.

VIDEO: Juuri nyt: Aly Raisman

Sturino, aivot, älykkyys ja kauneus1212style.com ja kauneusbrändi Mega Baben takana, on pitkään ollut uskonnollinen totuus kauneuden ja muotialalla. Ei photoshop, ei fakseja; hänellä ei ole sitä, mikä tekee hänestä täydellisen sopivuuden uimaan yhteistyöhön, joka on aina todellinen. 

“Minusta on mielenkiintoista, että monet saamani viestit ovat naisista, jotka ovat kooltaan 6 tai 8 ja jotka kamppailevat kehon kuvan kanssa”, Sturino sanoo. “Jos naiset, jotka ovat lähempänä media-elimistöä, eivät voi olla tyytyväisiä painoonsa, kuka voi? Siksi minä kerron naisille:” Kukaan ei välitä siitä, miltä näytät uima-altaassa. voit todella osua kuntosalille tänä talvena, sinä olet ainoa, joka rangaisee itsesi, pysähtyy, osta uimapuku, jota rakastat, lopeta pakkomielle selluliitista tai asioita, joita et voi muuttaa. 

“Tämä on toinen kokoelma, jota teemme plus-koossa”, sanoo Malucelli. “Se oli hyvin orgaanista, kun [alkoi laajentaa kokoamme] Katie palautti viimeisen kokoelmamme hämmästyttävä! Hän kertoi meistä Broeck Cundiffista, CoEditionista ja loput historiasta. tästä yhteistyöstä ja aloin kehittää [tämän kokoelman] seuraavana päivänä. “

RELATED: Kuinka voin saada kehon luottamusta menettämättä painoa

“Katie esitteli minut Brunalle ja rakastuin hänen suunnitelmaansa”, kertoo Cundiff, CoEditionin perustaja & Chief Merchandising Officer. “He ovat hauskoja, älykkäitä, hienostuneita ja hetkihavaintoja, halusin antaa CoEdition-naiselle jotain erikoista uimapuvulle, tämä oli luonnollinen seura. Rakastan myös Katie-tyyliä, joten kyky tuoda silmän ja maun yhdessä Brunan kanssa antaakseen CoEdition-asiakkaalle jotain, joka ei ole vain hieno, vaan on ainutlaatuinen CoEditionille, oli aivan liian täydellinen. “

Tämä kokoelma sisältää yhdeksän tyyliä, jotka kaikki ovat saatavilla hauskassa valikoimassa lihavoituja raitoja ja värejä, joita voit käyttää monogrammiin jopa 13 kirjaimella. “Rakastan personointia”, Sturino sanoo. “Se tekee asioista tuntuu, että ne on tehty vain meille.”

Hänen suosikkiensa ovat: “Olen sukkanauha ja kaikenlaisia ​​värikkäitä. Haluaisin puvut, jotka tekevät minusta onnelliseksi, kun laitan ne päälle, ei jotain, joka näyttää siltä, ​​että se yrittää piilottaa kehoni.”

RELATED: Essential Plus-koko valkoinen t-paita-opas

Jokainen vaatekappale vähennetään hintaan 229 dollaria (kirjonta tai ilman), ja se on saatavana jopa 4X / 26 kokoisina koedition.com-sivuilla. Selaa alas nähdäksesi joitain suosikkeihimme!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map