Se on ollut yli 15 vuotta sen jälkeen kun ostin ensimmäisen Longchamp Le Pliage -laukun ja rakastan sitä yhtä paljon kuin päivä, jolloin otin sen kotiin. Olen käyttänyt sitä työhön, kuntosaliin, koneeseen ja jopa uimarantaan, ja juuri nyt on alkamassa todella näkyviä merkkejä kulumista (muutamia pieniä reikiä yhdessä alareunassa), mikä on todella vaikuttava pussiin, joka maksaa 145 dollaria.

Tarkastellaan ensin kokoa. Minulla on suuri, joka mittaa 12 1/4-in. W x 11 3/4-in. H x 7 1/2-in. D. Todellisessa elämässä tämä tarkoittaa: kannettavaa tietokonetta, neljä lehteä, kirja, 24 ounce pullo vettä ja laukku Peeled apple välipaloja, jossa tilaa säästää (minun lennon lähtö) TAI T-paita, kevyttakki takki, leggingsit, urheilullinen rintaliivit, naurettavan kookkaat Hoka-tennarit, Adidasin suihkukaapit, Living Proof hiusvoiteluöljy ja Dig Innin kuntosali. Se ei ole pieni tehtävä.

Seuraavaksi puhutaan siitä, missä se on ollut. Olen työntänyt tämän asian yläpuolisiin osastoihin, lentokoneiden paikkoihin, ahtaisiin kaappiin ja pöydän alle. Olen pysäköin sen kuumassa auringossa hiekalla tunteja kerrallaan ja se on kunnossa. Tukeva nailoni on sateet ja lumiset, eikä ole mitään ongelmaa, ja se on tullut melko hyvännäköiseksi, kun aurinkovoidet kädet on käsitelty ihmisellä.

VIDEO: Kolme tapaa päästä ristipussiin 

 

Jos et vieläkään ole vakuuttunut, harkitse tätä: Se on tyylikäs. Vaikka se ei ehkä ole tilapussi samalla tavalla kuin uusin Céline, on kiistaton klassinen valitus (ne ruskeat nahkaiset kahvat). Ja vaikka et olisikaan ruskeaksi, yhtiöllä on nyt Neo-rivi, jossa on mustat kahvat (olen henkilökohtaisesti katsonut tätä). 

Joten valitse väri – terälehdestä vaaleanpunaisesta armeijan vihreään ja kaikki välillä – ja osta täältä täällä.