Tämä brändi on paras Going-Out Vaatteet (Gigi, J.Lo ja Khloe ovat Obsessed)

Talo of CB Lead
Jim Spellman / WireImage; Michael Becker / FOX Gettyin kautta

Lashauna Williams

03.07.2016 klo 16.30

Oletko valmis päivämäärään tai yökerhoon joukkueen kanssa? Tapaa CB: n talo, Lontoossa toimiva brändi, joka on varusteltu of-the-moment bodysuits, asennettu sidkeita mekot, tyylikäs puvut-pohjimmiltaan kaiken, mitä koskaan tarvitsisi seksikäs yö. Siksi tämä brändi on tullut tähtiä varten, jotka haluavat antaa tavallisen punaisen matonsa, on ylimääräinen asia, jos tiedät, mitä tarkoitamme.

Gigi Hadid kerran käänsi päänsä karkeaksi (lue: unohtumaton) House of CB bodysuit, joka oli puoli turtleneck, puoli bralette, muotoilemalla sen kaksoisrakoisella hameella. Kuten Jennifer Lopez, hän näyttää brändin toimittamaan hänelle kaarre-hugging kappaletta esitellä hänen kadehdittaisesti äänetön fysiikka. 

Mutta parasta brändiä? Mikään ei sisällä yli 220 dollaria. Kylie Jenneristä Demi Lovatoon näet brändin julkkis fanbase ja osta heidän katselmansa houseofcb.com. Seuraavana ilta-iltana katso, tehnyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

8 + 1 =

map