Swarovski’s Beauty and the Beast-kokoelma tuo satuun koruillesi

Kauneus and the Beast
Laurie Sparham / Disney

Meghan Overdeep

02.03.2017 klo 9.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Ole edelleen sydämemme! Kestää noin kaksi viikkoa Disney-elokuvajuhlien ensi-iltaan Kaunotar ja hirviö remake pääosissa Emma Watson, Swarovski tantalizing meille upea kokoelma koruja innoittamana rakkaan tarinan.

Swarovskin työtä Disneyn elokuvan ohella Atelier Swarovski on luonut “rohkean ja kauniin naisellisen korukokoelman, joka on innoittanut elokuvasta sisäisen kauneuden ja naisvaltaisuuden aiheet”. Enchanted nousi sydämessä Kaunotar ja hirviö on kokoelman ydin, joka kuvastaa Swarovskin Crystal Punainen -tekniikkaa käyttäen erilaisia ​​romanttisia kaulakoruja, rannerenkaita, renkaita ja korvakoruja. Paras osa? Nämä kukinnat eivät vaadi todellista rakkautta pysymään ajan testinä.

“Olemme innoissamme työskennelleet Disneyin kanssa Kaunotar ja hirviö “Atelier Swarovski korujen kokoelma”, Nadja Swarovski, Swarovski-johtokunnan jäsen, sanoi lausunnossaan. “Toivomme, että kokoelma juhlii sydämen ja sielun sisäisen kauneuden, uskon ja vahvuuden elokuvaa, mikä vahvisti kaikki Swarovski-asiakkaita, joilla on tämä merkitys, mutta myös jalokivien kauneus. “

Kauneus and the Beast Swarovski CollectionKohteliaisuus

Keräyksen joukossa on paloja kuten Kaunotar ja hirviö Choker ($ 549, swarovski.com), Clip korvakorut ($ 499, swarovski.com), ja Stacking Ring ($ 399; swarovski.com), kuvassa yllä.

Swarovski osallistui laajasti elokuvaan, mukaan lukien Disneyin alkuperäisen muotoilun pohjalta valmistetun lasikellaripatan valmistus ja antoi Belleon ikonikeltaiselle keltaiselle mekolle 2 160 kiteet. Swarovskin kristalleja käytettiin myös Madame de Garderoben, prinssi- ja Maestro Cadenzan puvut.

RELATED: Ariana Grande ja John Legendin Duet Finalissa Kaunotar ja hirviö Trailer antaa sinulle vilunväristyksiä

Atelier Swarovskiin Kaunotar ja hirviö kokoelma on saatavilla verkossa osoitteessa atelierswarovski.com. Katso lisää kappaletta alla olevasta rivistä – ja tallenna ja rekisteröidy uudelleenpakattujen hälytysten varalle – sitten tartu elokuvateatteriin, kun se valssiin teattereihin 17. maaliskuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 77 = 82

map