Supermalli Amber Valletta Millennials-työskentelystä ja Planet-pelastamisesta

Nähdään yksi OG ’90s supermallit ponnahtaa kiitotielle näinä päivinä on muoti vastaava yllätys konsertti cameo, eräänlainen kuin kun Eminem nousi lattiasta ottamaan lavalle Drake Detroitissa viime vuonna. Se on hetki nuorille, jotka eivät näe miten se on tehty.

VIDEO: 14 mallia, joita rakastamme seurata Snapchatilla

“Kun tulen sisään, on jännitystä, koska sain aikaasi”, sanoo Amber Valletta, joka käveli Dries Van Noten, H & M, Isabel Marant, Michael Kors ja Versace helmikuussa syksyn kokoelmissa. Hän sovittaa tämän, kun hän aloitti ensimmäisenä ja näki huoneen tunnelman muuttuvan heti kun Linda, Christy tai Naomi ilmestyivät. “Se on kuin mikä tahansa työ, kun olet ollut siellä jo vuosia. Sinulla on vanhuus, ja ihmiset kunnioittavat sinua eri tavalla kuin 18-vuotiaana. “

tk
Stella McCartney takki ja housut. Janessa Leoné huivi. Tohtori Martens saappaat. Kuvattu Carter Smith / Copious Management

Kymmenet kannet ja yli kaksi vuosikymmentä myöhemmin, Valletta, 43, ovat yhtä kiireisiä kuin koskaan. Viimeisimmät Big Dealin mainoskampanjat ovat Loewe, Stella McCartney, Theory ja Anthony Vaccarello, ennen kuin hän purkautui Saint Laurentille. Hän on myös kerännyt 20-plus toimivat luottoja, viime kädessä ABC’s yöllä saippuaa Blood & Oil. Viime aikoina hän on ottanut asianajajan roolin.

tk
Calvin Klein 205W39NYC paita ja turtleneck. Kuvattu Carter Smith / Copious Management

Vuonna 2013 hän yhtyi Yooxengiin käynnistämään Master & Muse -ympäristö, joka koostuu ympäristöystävällisistä suunnittelijoista. (Sivusto on parhaillaan siirtymässä.) “Yritän kouluttaa kuluttajia, jotta he painostaisivat tuotemerkkejä ja yrittäisivät saada tuotemerkkejä miettimään [kestävää muotia] viileässä ja seksikkäällä tavalla”, hän sanoo. Valletta mainitsee Stella McCartneyn yhtenä suunnittelija, joka saa sen oikein huippuluokan kankailla ja kengillä, joilla on biohajoavia pohjia. “Hän on hyvin älykäs”, Valletta sanoo.

RELATED: parhaat ympäristöystävälliset kauneudenhoitotuotteet

tk
Baserangin haalarit. Edun-villapaita. Hermès huivi. J. miehistönhihna. Harley-Davidson Jalkineet saappaat. Kuvattu Carter Smith / Copious Management

Aiemmin tänä vuonna Valletta, Sierra Clubin suurlähettiläs, kirjoitti op-ed vastakkain Oklahoman lakimiesavustajan Scott Pruittin nimittämisen johtamaan ympäristönsuojeluvirastoa. Hän kasvoi Tulsa, ja hän ilmaisi pelkonsa äidiksi. Vallettalla on 16-vuotias poika Auden ja entinen aviomies Chip McCaw muun muassa Pruittin seurannan mukaan. “Puhuminen totuudesta ei ole aina helppoa”, hän sanoo. “Se vaatii rohkeutta, mutta se on välttämätöntä.”

tk
Miu Miu mekko. Janessa Leoné huivi. Levin vyö. Kuvattu Carter Smith / Copious Management

Kestävyys on perheominaisuus. Vallettan vanhemmat jakautuivat, kun hän oli 2-vuotias, ja hänen äitinsä “työnsi aasi pois” tukemaan häntä ja hänen nuoremman veljensä toimittamalla postia ja lopulta nousemalla Yhdysvaltain postilaitoksen riveissä. Hän oli myös aktivisti ja auttoi lopettamaan ydinvoimalaitoksen rakentamisen lähelle kotikaupunginsa, jolloin heitä pidätettiin prosessissa.

tk
Bottega Veneta mekko. Aigle saappaat. Kuvattu Carter Smith / Copious Management

“Hän on yksi vahvimmista ja seikkailtavista naisista, joista tiedän”, toteaa Valletta, joka lisää, että hänen äitinsä teki kuuluisan 500 kilometrin Camino de Santiago -vaellusretket vain kuuden kuukauden kuluttua rintasyövän jälkeen toisesta kerrasta. “Hän tappoi tämän matkan!”

tk
Dior-takki ja housut. Janessa Leoné huivi. Harley-Davidson Jalkineet saappaat. Kuvattu Carter Smith / Copious Management

Vallettan omia vaelluspartnereita ovat hänen kaksi koiraansa, Nila ja Gia, jotka yhdessä hänen poikansa ja poikaystävänsä, kampaajan Teddy Charlesin kanssa, kiertävät hänen hiljaisen Los Angeles-elämänsä. Hänen ajatuksensa täydellisestä päivästä on yksinkertainen: ruoanlaitto on hyvä ateria, kun otetaan Simone-luokka ja nähdään ystävä. “Se on iso minulle”, hän nauraa. “Minun ei tarvitse paljon tehdä minua onnelliseksi.”

Muotieditori: Paul Cavaco. Hiukset: Teddy Charles The Wall -ryhmälle. Meikki: Kate Lee Starworks-taiteilijoille. Manikyyri: Morgan McGuire Wall Groupille. Aseta muotoilu: Ward Robinson puuportaille.

Jos haluat lisää tarinoita, poimi Tyylissän Lokakuulehti uutiskeskusteluissa ja saatavilla digitaaliseen lataukseen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

71 − 62 =

map