Style File: Kate Hudsonin 10 parasta punamattoa ikinä

Kate Hudson 10 Best
Steve Granitz / WireImage; Tim Whitby / WireImage; Michael Germana / Landov; Steve Granitz / WireImage

Andrea Cheng

14. kesäkuuta 2014 @ 13:18

Kuten Hollywoodin kultainen tyttö, Kate Hudsonin aurinkoinen asenne ei koskaan näytä kumota ja vähiten punaisella matolla. Se on tuo hehku, joka tekee hänestä tavallisen laulun-slash-suosikin kaikissa suurissa palkintoesityksissä ja ensi-iltoja.

Kun luontainen sartorial kyky etsiä vaivattomasti helposti missä tahansa hämmästyttävässä (usein usein hauteessa) luomassa valinnassa, Hudson tuskailee aikaa ja aikaa uudelleen. Edes uransa aikaisemmissa vaiheissa oli jo selvää, että vaalealla näyttelijällä oli koko punainen matotapahtuma, jotka kaikki olivat tajunnut, älykkäästi painoi siluetteja (tuulinen, kosketus boemia tai muuten), että hän tunsi olonsa mukavaksi. : Hänen monivärinen haute-hippi Valentino poimii Golden Globes -kävelystä vuonna 2003.

Mutta tyyliin kartoitettu tyylikäs muotoilu ei tapahtunut vasta useita kuukausia myöhemmin, kun hän palkitsi Oscar-palkinnot 14-karat Atelier Versace -paidassa. “Hän tietää, mikä näyttää hänelle hyvältä “, sanoi Donatella Versace Hudsonin ulkoasusta.” Hän halusi jotain, joka loisti, mutta sen pitää olla kevyt ja helppo. Hän halusi näyttää seksikkäältä, mutta näyttää myös salaperäiseltä, kuten hän käveli pilvissä. ”

Siitä lähtien hän on tuonut mukanaan mieleenpainuvia hetkiä, mukaan lukien hänen hienoisen irstavan Roberto Cavalli -näytelmänsä vuonna 2005, hänen floaty sitruunan Versace -paidansa (joka kevyesti vaipui vauvan kimpuksi) vuonna 2011 ja viimeksi viimeisimmässä Atelier Versace -tuotteessa käytti tämän vuoden Academy Awards -tapahtumia (draamaa ilman hätää).

On enemmän: klikkaa läpi nähdäksesi kaikki Hudsonin 10 parasta punaista mattoa ulkonäöstä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

7 + 1 =

map