Snag Nämä kappaleet J. Crew: n New Activewear -rivistä uudella tasapainolla ennen kuin ne myyvät

J.Crew New Balance Campaign Look - Lead 2016
Olkoon J. Crew

Olivia Bahou

Lokakuu 06, 2016 klo 15.30

Soittakaa hälytys, koska J. Crew esitteli ensimmäisen kerran aktivewear-kokoelmansa ja tietenkin se on preppy-spandex-täydellisyyttä. Yhteistyössä New Balance -tuotteen kanssa rivillä on 20 uutta kappaletta harjoituspukua urheilujalkaroista leggingsteihin, shortseihin, takkeihin ja muihin.

“Tämä kokoelma oli luonnollinen laajentaminen New Balance -yhteistyöstämme, jota olemme tehneet vuosia. Minulle se käyttää J. Crew -värin palettia ja klassista herkkyyttä New Balance -osaamisella ja asiantuntemuksella “, Somsack Sikhounmuong, J. Crewin naisten suunnittelun johtaja, totesi lausunnossaan.

Brändi valitsi inspiroivia todellisia naisia ​​mallinnuttamaan linjaa, kuten Grace Carvalho, muay thai-nyrkkeilijä; Taryn Toomey, luokan perustaja; Taye Johnson, SoulCycle-ohjaaja; ja Rachael Wang, toimittaja ja juoksija. Kampanjassa kova naiset demonsaavat monia eri tapoja, joita naiset hikoavat, nyrkkeilystä juoksemaan, pyörimään ja jopa harjoittamaan joogaa lastensa kanssa.

Mallistossa on perinteisiä J. Crew -julisteita, kuten raitoja ja polka-pisteitä, klassisesti tyylikkäissä värillisissä komboissa, kuten sininen ja oranssi, laivasto ja valkoinen, sekä vaaleanpunainen ja harmaa. Säiliöistä ja vetoketjuista pullovers -ihin ja sneaks, ne vievät sinut harjoittelusta tähän post-luokan vihreään mehun ja sen jälkeen.

Edullinen kappaleli on 15 dollarin ja 200 dollarin välinen hinta, ja ne ovat saatavilla osoitteessa jcrew.com, newbalance.com sekä valitut J. Crew- ja New Balance -myymälät alkaen lokakuu 11. Pidä vierityksiä nähdäksesi suosikkimme riviin ja merkitse kalentereitasi nyt, sillä uusi suosikkiluettelosi on varmasti myytävä nopeasti.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 7

map