Saksin Fifth Avenon vuosipäivän kenkätapahtuma on kummallista Out-Worthy

Saks Anniversary Sale
Kohteliaisuus

Kim Duong

18.8.2017 klo 16.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kengän ystävät, yhdistä! Tänään on uskomaton päivä kenkähistorioissa, kun Saks Fifth Avenueta juhlii 10-vuotisjuhliaan teollisuutensa vallankumouksellisesta 10022-SHOE Salon -kaupasta lippulaivamyymälänsä 30 000 neliön jalkainen ylellisestä kenkäpohjasta, “niin iso, tarvitsi oman postinumeronsa” kuten lehdistötiedotteessa kuvataan. (Lisää kengän ilon kyyneleitä täällä.)

VIDEO: Kalleimmat kengät voit ostaa nyt

 

Tämän merkittävän tapahtuman juhlinnassa Saks Fifth Avenuella on tarjolla 75 ylellistä tyylilaatua joistakin kaikkein halutuimmista voimalaitemerkistä – Manolo Blahnik, CHANEL, Gucci ja Jimmy Choo (vain muutama maininta). Yksinomainen tyylit ovat saatavilla Saks Fifth Avenuen paikoissa ja saks.comissa. Mutta jos joku näistä kengistä (tai edes tiedät, Ne kaikki) sattuvat saamaan silmäsi, älä odota. Tyylit ovat saatavilla vasta nyt lokakuun välityksellä.

Höysteenä juhlatilaisuuksilta Cinderella-kelvollisille kristallikengille nuo Saint Laurentin kimalluskengät, selaa ja osta suosikkisi Saks Fifth Avenue 10022-SHOE -vuosipäivän myynnistä.

Ja jos olet aloittanut vielä enemmän kengän hauskaa, käy New Yorkin lippulaivana nyt 20. elokuuta asti visuaaliseen asennukseen nimeltä “10 galleriaa: Kymmenen vuosikymmenen kengät”.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 15 = 24

map