Rowan Blanchard löytää identiteetin henkilökohtaisen tyylin kautta

Muoti on aina tuntenut toimivan minulle – päästä kanavoimaan jonkun toisen tarttumalla, sekoittamalla tai teleporting eri aikakausina. Olla Holly Golightly tai Audrey Horne tai Wednesday Addams, jopa päivässä. Se kantaa samaa taikuutta minulle, että toimii. Ja vuonna 2016, joka tuntui Vuoden Maailma Falling Apart (miten se elokuvissa, vain se ei ollut elokuva), muoti ja elokuva tuli jumalalleni minulle; he antavat minun uudestaan ​​syntyä uudestaan ​​ja uudestaan.

RELATED: Katso 12 Iconic Photos of Audrey Hepburn siitä, mikä olisi ollut hänen 87. syntymäpäivänään

On aina ollut valtavaa lohduttavaa tietää, että jos todellinen maailma muuttuisi liikaa, olin toiminut – erillinen maailma, jossa minun ei tarvitse ajatella tai tuntea mitään henkilökohtaista. Setillä ei ollut väliä mitä minulle tapahtui, ja se oli yllättävää helpotus. Käännyin siihen turvalliseen tilaan, kun en halunnut katsella uutisia tai kuulla mitä tyttöjä tyttöjä ympäri maailmaa tai lukea, mitä presidenttimme valitsimme tweeting.

Blanchard inspiroi Guys and Dolls merkki Miss Adelaide’s outfit kappaleen “Take Back Your Mink”

<strong>Blanchard inspiroi<em> Guys and Dolls</em> merkki Miss Adelaide’s outfit kappaleen “Take Back Your Mink”</strong><br/>“></div><div class=
Kohteliaisuus Rowan Blanchard

Muotin ja elokuvan omaksuminen ei päästä pinnalliseksi; se oli selviytymistä. Kun olet teini-ikäinen, tunnet jo, että maailma on aina päättymässä ja sitten pyhä s-, ehkä se todellisuudessa on. En sano, että vaatteet pelastivat minut todellisesta maailmasta, mutta ainakin he toivat nopean muutoksen ja uudistumisen tunteen. Ehkä tämä muutos tuo toivoa, kyyneleitä, vihaa, onnellisuutta … Koska tyttö, en ole varma, että uskon itsevarmuuteen niin paljon kuin uskon näytteleminen itsevarma, ja mielestäni henkilökohtainen tyyli asuu näiden kahden välillä. Muoti on poliittista, mutta se on myös ristiriitaisuuksia. 

Muoti on enemmän vertauskuvana kuin konkreettisuus, ja ainoa asia, jota haluan tietyt juuri nyt, on metafora. Haen metaforaa vaatteilla, joita käytän, joskus edustamaan muuta kuin enimmäkseen edustamaan jotain. Muoti on tapa vetää itseni pois yhteiskunnasta, jossa miehet hallitsevat. Otan sen työkaluksi, valinnaksi, tyhjälle tuoreelle tilalle, jota ei ole täytetty, ja yritän täyttää se. 

Jos haluat lisää tarinoita, poimi Tyylissämaaliskuun numero, lehtikioskeissa ja saatavana digitaaliselle lataukselle 10. helmikuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

53 + = 55

map