Reese Witherspoon ja muita Celebs ovat käyttäneet tämän Designer-kenkiä jo 2000-luvun alusta lähtien

Reese Witherspoon Roger Vivier
 Jon Kopaloff / FilmMagic

Ruthie Friedlander

19.3.2018 klo 15.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Haluatko tietää, kuinka todella tietää, kenkä kestää yli 20 minuuttia jalkaasi tekemättä sinusta itkeä? Katsokaa, mitä suosikki julkkisi yllään. Reese Witherspoon, Dakota Johnson ja Kerry Washington kävivät punaisella matolla, kun punaisella matolla päällään korkeimmat korkokengät ja näyttävät virheettöminä samalla.

RELATED: Mukavat kengät Julkkikset Rakkaus

Ovatko he kaikki käyttäneet vain sitä hullua Kate Middletonin korkokenkiä? Ehkä. Tai ehkä he ovat kaikki löytäneet kengät, joita he rakastavat ja voivat itse käydä sisään. 

Kuusi neljäkymmentä vuotta sitten Bruno Frisoni tuli ranskalainen lisävarusteiden tavaramerkki Roger Vivier. Tunnetuimpia solmukenkään (ikuisen tyylikkään Catherine Deneuven innoittamana), Frisoni sai uuden elämän taloon. Hän toi uuden muusikon: Ines de la Fressange. Hän teki muodikas lenkkarit. Ja hänellä oli vankka julkkikset, jotka kaikki käyttivät nykyaikaisia ​​malleja osoittaakseen, että paitsi ne olivatkin tärkeitä, mutta erittäin hyvin kuluvia.

RELATED: Tapaa Roger Vivierin Bruno Frisoni

Viimeisimmän kokoelman kunniaksi, joka juuri ilmestyi helmikuussa Pariisissa, esittelemme mieleenpainuvimpia juhla-hetkiä Frisonin ajasta Roger Vivierissä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

89 − = 85

map