Reed Krakoff hänen uudesta Kohlin kokoelmastaan: “Olen kiinnostunut näkemään asiakkaiden reaktioita”

Kun Reed Krakoffin uusi Reed-kokoelma lanseerattiin Kohlille tällä viikolla, vähittäiskauppias esittelee suunnittelija asiakkailleen “miljoonan laukun takana”.

ruoko Krakoff - Lead 2016
Matteo Prandoni / BFA / REX / Shutterstock

Se näyttää olevan paljon pusseja. Tietenkin Krakoff on tunnettu myös muotia yleisöä hänen Coachin luovaa ohjausta varten jo yli vuosikymmenen ajan vuoteen 2013 asti, koska hän on allekirjoittanut Reed Krakoffin kokoelman, jonka hän on suunnitellut viisi vuotta, kokoelma niin korkealle asteikolla ylellisyystavaroita, että hinnat joskus voisivat saada sinut hapen happea.

RELATED: Luxury Designer Reed Krakoffilla on uusi linja, joka tulee Kohlin

Suunnittelijoiden menestyksekkäästi hän on yksi harvoista harvoista, jotka ovat onnistuneet tarttumaan sekä saavuttaviin että toivottuihin markkinoihin samalla kertaa, vaikka se oli vain muutama vuosi. Hänen uusin Kohl’sin yritys – joka näyttää erinomaiselta – on täysin erilainen lähestymistapa, ja uusilla versioilla hänen käsilaukkujensa hinta on 59-99 dollaria. Mukana on myös valmiita vaatteita ja mini-versioita, joita voit ostaa sisustukseen täysikokoisina.

Pienen koon RK40, joka otettiin käyttöön vuonna 2015 Reed Krakoff -merkin alla, maksoi 1,290 dollaria. Kohl’ssa Reed-merkinnän RK40 on 129 dollaria (ja se on ennen alennuksia tai kuponkeja). Joten on varmasti ymmärrettävää, että hänellä olisi paljon huijausta ja jännitystä siitä, että hän liittyi Kohlin suunnittelijarekisteriin, ja kuten suunnittelija muistiin esikatselussa Q & A, on monia syitä, miksi hän on myös innoissaan.

RELATED: Holokaustissa menetetyn suunnittelijan luonnokset tulevat elämään uudessa näyttelyssä

Miksi päätit luoda ylellisyystuotteesi Kohl’ssa, sen sijaan, että tekisit enemmän eroa, koska huippupäälliset suunnittelijat, jotka ovat murskaneet massamyyntiä, ovat aiemmin?
Inspiraatio todella tuli ylellisyydestä. Jotkut siluetit ovat tunnistettavissa, koska mielestäni oli tärkeää olla jatkossakin, mistä brändi alkoi. Ihmiset tunnistavat joitakin näistä pusseista ikivanhaksi, ja nyt he voivat ostaa heidät erilaisella asenteella edullisemmalla hinnalla.

Olipa ihmiset ostavat enemmän lähestyttäviä tai kalliimpia asioita, niin kauan kuin et tarjoa molempia samanaikaisesti, on järkevää. Ehkä jotkut ihmiset, jotka ostavat kalliimmasta kokoelmasta, tulevat Kohl’ssa ja ostavat ne. Se on kohtuuhintaista, ja mikä tärkeintä, pussit ovat upeita ja toimivia. Et voi olla liian pakkomielle hinta.

Voimmeko odottaa sinua ostamaan sinut itse?
Käyn muutamissa myymälöissä, koska olen utelias näkemään asiakkaiden reaktioita ja myös miten tuote näyttää kaupasta. Haluan oppia asiakkaasta ja ympäristöstä, kun työskentelen seuraavalla toimituksella.

RELATED: Jennifer Fisher heijastaa 10 vuotta korujen suunnittelua

Kun muoti on niin massiivisissa siirtymissä nyt, miten asiakkaat muuttuvat ja mikä rooli heistä muotin tulevaisuudessa?
Ihmiset etsivät aina asioita, joita he rakastavat, ja he ovat tottuneet siihen, että voit ostaa hämmästyttäviä asioita kohtuullisella hinnalla, joten nyt he vaativat enemmän. On niin paljon vaihtoehtoja, että asiakkaalla on käytössään täsmälleen mitä hän haluaa ja haluamansa hinnan. Nyt hän voi myös tehdä ostoksia milloin ja missä tahansa. On vaikea kuvitella, mikä oli aikaisemmin, kun joudut tuntemaan jonkun tekemään sopimuksen. Mutta se, että siellä on niin paljon loistavaa suunnittelua siellä on myös tehdä ihmisille tiukempi siitä, mitä he ostavat ja mitä he haluavat ostaa.

ruoko Krakoff Kohl's 1 - Embed 2016
Kohteliaisuus

Joten missä tämä on kaikki otsikko, ja miksi luulit, että Kohl oli paikka, johon voit tavoittaa heidät?
Minun näkökulmastani muodon muutos on mennyt niin nopeasti, että vuodenajat sekoittuvat yhteen. Ihmiset eivät osta tai pukeutuvat tapaan, jolla he tapasivat, minkä vuoksi tämä liike osoittaa tuotetta, kun hän voi ostaa sen. Joten tulee olemaan varkaus, varmasti, kun muoti muuttuu entistä kilpailukykyisemmäksi. Sinun on oltava poikkeuksellinen ihmisille, jotka haluavat ostaa tuotemerkkiisi.

RELATED: Seuraavaksi Saint Laurent ja Hedi Slimane?

Lisäksi, kun ihmiset alkavat nähdä mitä voit saavuttaa tietyllä hinnalla, ei ole paluuta. Mutta luulen, että se on luultavasti hyvä. Ei ole väliä, mikä asiakas on vastuussa nyt, ja suunnittelijan on vastattava tavalla, joka on mielekästä heille. Tämä kokoelma Kohlin kanssa alkoi kerta-ajatteluna, mutta siitä on tullut jotain todella uskoa, kykyä luoda jotain hinnalla, joka on todella uskomatonta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 27 = 37

map