Precious Lee Osakkeet Insider Shopping Vinkkejä Curvy Naisille

Kallisarvoinen Lee
Jemal Countess / Getty Images

Lashauna Williams

15. tammikuuta 2018 klo 13.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Precious Lee on rullannut alas useita malleja (Addition Elle), joka on asetettu useille kampanjoille (Lane Bryant), ja se on punainen matotavara. Jotka kenen kanssa paremmin keskustella kuin hyvin arvostettu malli kaikista asioista muotia? Emme myöskään voi ajatella ketään muuta!

VIDEO: 5 muoti-eteenpäin saappaat, jotka sopivat talousarvioosi

 

Äskettäin olemme saaneet Leea keskustelemaan parhaista ostospaikoista naisille, joilla on käyrät. Jotkut saattavat tietää, jotkut saattavat löytää, ja jotkut saattavat jopa yllättää sinut! (Kauneushoitola?) Mutta yksi asia on varma, kun olet lukenut tämän, sinulla on ostoslistalle jokaisen kauden tarvitsema. Ja me tarkoitamme kaikkea: alusvaatteita, vaatteita, kenkiä ja tarvikkeita.

RELATED: Curve-teollisuus kukoistaa ja tekee valtavan vaikutuksen muotia

Hanki myös Lee: n neuvoja ja näkemyksiä pukeutumiskäyristä. “Haluan, että naiset tietävät, että he voivat tehdä ostoksia kaikkialla, älä pelkää tai rajoittele, kokeile asioita ja näet, mikä toimii kehossasi”, Lees ehdottaa. Lue lisää tyylikkäistä oppitunneista tyyliin.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

29 − = 25

map