Jos olet sellainen kuin me, sinulla on sijoitussiskuja ja ainakin yksi koputuspari: sarja, jonka saat camping (ok, jonkin verran ihmiset tekevät), koiran hihnasta istuvat lisävarusteet, ne, joita pidät kuntosalissa, ja niin edelleen. Sinä et halua viettää näistä, sillä sinun on ehkä vaihdettava ne milloin tahansa. 

Tutkimuksemme aikana (joista osa toteutettiin vuosien varrella apteekkeissa ja lentoasemilla) saimme aikaan todella merkittävän ostoksen: 15 dollaria Leme EB20 -kuulokkeet, jotka ovat kaikki mitä haluat korvakäytävässä ymmärrettävästi alhaiseen hintaan. Ne ovat niin ihania, että olet ainoa pari, mutta et siedä itsesi jättämään heidät taakse.

OSTA: Leme EB20A langaton ergonominen Bluetooth 4.0 yli korvakuuloke, 15 dollaria; amazon.com

Levyjen ulkoasua heräsi meidät aluksi: ohuet, suorakulmaiset korvatulpat ovat moderneja ja eivät ylivoimia, eikä näkyvillä johdotuksilla ole näkyviä. Ne täyttävät vain kalliimpaa kriteeriä, he räjäyttävät kilpailijat, jotka ovat todella kalliita. Se mikä kantoi meitä, oli heidän mukavuus (ei jäykkyys), hyvä ääni, yksinkertaiset ohjaimet, selkeä mikrofoni. Ainoa haittapuoli on se, että luvattu melunvaimennus on vähäpätöinen, mutta se ei ole koskaan ollut vahva piirre meille. Jos tämä on sinun, saat Bose Quiet Comfort 35 (349 dollaria), joka takaa sinut arkkuun kaltaiselle hiljaisuudelle. 

Mutta oikeastaan ​​tuntuu typerältä kiusata, että 15 dollarin kuuloke ei vastaa isoja poikia. Tällä hinnalla ostamme varaosia.

VIDEO: Amazon vaihtaa tapaa, jolla myymme

Voittanut: Ulkonäkö, Arvo ja Ääni

Huomionarvoisia ominaisuuksia: 
• Akku tukee 12 tuntia jatkuvaa toistoa ja 26 tuntia valmiustilassa
• Korvalähtöliittimet yksinkertaisiin ja helppokäyttöisiin säätöihin
• Selkeä mikrofoni

* HUOMAUTUS: Tällä lähettämishetkellä Leme EB20A Langaton Ergonominen Bluetooth 4.0 Over Ear -kuulokkeet oli saatavana yli Amazon linkin kautta 15 dollaria. Ne ovat sittemmin myyty hintaan, ja ne ovat nyt käytettävissä 40 dollaria.

Katso muut Tyylissä‘s 2017 Best of Tech valitsee täältä.