Paras Smart Water Bottle: H2O Pal

ICYMI me kaikki voisimme käyttää enemmän vettä ja vielä, me vielä taistelemme juomaan tarpeeksi. Tietenkin on olemassa temppuja. Infusoidut vedet toimivat, kunnes sairastat tekemästä erillistä valmisruokavalmistusta vain päivittäistä juomaasi varten. Kuppien aktiivinen laskeminen on hyvä idea, kunnes muistat kupit kaikenlaisiin muotoihin ja kokoihin. Joillekin upea vesipullo kannustaa tarpeeksi enemmän sipulia, mutta toiset taas tarvitsevat pullon, joka koskettaa meitä olkapäälle ja sanoo “hei, muistakaa minua?”

Syötä älykäs vesipullo. Näissä pulloissa otetaan huomioon henkilökohtaiset tilastot, kuten paino, ikä ja aktiivisuus, jotta saantisuositukset voidaan antaa. Ja sitten, kyllä, muistutan tosiasiallisesti juomisesta. Vaikka älykäs vesipullo on ruuhkautunut, H2O Pal on paras valinta.

OSTA: H2O Pal, 99 dollaria; amazon.com

Pullo, joka käyttää kiihtyvyysmittaria ja painonanturia seuraamaan saantiasi, liitetään mukana olevaan sovellukseen, jotta saat reaaliaikaisen päivityksen juomistottumuksistasi. Sovellus jakaa tietoja helposti ymmärrettävissä olevista kaavioista, jakaa lempeitä muistutuksia puhelimitse ilmoituksina, kun huomautat, ettet ole juonut tarpeeksi, ja tarjoaa pelin, mikä lisää kilpailuetua. Näyttää siltä, ​​että paljon työtä vain saada meidät juomaan muutama lasillinen päivässä, vai mitä? Mutta se todella toimi … ja enemmän kuin vain. Koska pakkomielteinen juomari, kulutus ei ole yhtä paljon kuin ajankohtaani. Juomaan litraa yli tunnin ja sitten mitään tuntia kohden, kunnes päivä loppuu, kun kerskaa viimeiset kaksi litraani ennen kymmentä. Ei ole ihanteellista. H2O pal paljasti kokonaan tämän tavan muistutuksillaan, jotka sytyttivät puhelimen näytön niin usein koko päivän.

Toinen älypullo, Ozmo Active (80 dollaria, amazon.com) myös seuraa saantia samalla tavoin, mutta vähemmän intuitiivisella sovelluksella, läpinäkymätön pullo, joka ei anna sinun nähdä, kuinka paljon olet syöty, ja jarring tärinän muistutuksia. H2O Pal, joka ei ole yhtä kilpi kuin toinen kilpailija, Pryme Vessyl (99 dollaria, myvessyl.com/store), tulee kahdessa värivaihtoehdossa (suosittelen musta ja sininen kuumalle vaaleanpunaiselle ja keltaiselle). käytä jotain, jota arvostin työskentelyn aikana. Pullo pohja, todellinen tracker, voidaan jopa poistaa ja helposti kiinnitetty muihin pulloihin 3 “halkaisija helppo kuljettaa kotiin, toimistoon ja kuntosali. Mutta läikkevää pulloa on niin ergonominen ja kevyt, sinun kannattaa ottaa se mukanasi.

Voitot: Monipuolisuus, mukavuus ja helppokäyttöisyys

Huomionarvoisia ominaisuuksia:

  • Synkronoi iOS: n, Amazon Alexa: n ja Fitbit: n kanssa
  • Sisäänrakennettu Bluetooth-tekniikka
  • Korkealaatuinen borosilikaattilasipullo
  • Neljä kuukauden akun kesto (mukana ylimääräinen akku)

Katso muut Tyylissä‘s 2017 Best of Tech valitsee täältä.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

2 + 8 =

map