Ota värikyllästyskurssi yhdellä syksyn kuumimmista sävyistä: munakoisot!

082214-munakoiso-lyijy-594.jpg
ImaxTree

Alexandra DeRosa

06.09.2014 klo 19:09

Pitkä liittyy royals ja rikkaudet, tämä syvempi ottaa purppura lisää salaperäinen houkutteleva vaatekaappi. Olipa yrität näyttää tyylikkäältä ja vähättelevältä, loistavilta ja lumoavilta, tai kahdesta askeleesta ennen käyrää, keräsimme parhaimmat vuodenaikojen munakoisot, jotka auttavat sinua naulistamaan ulkoasua. Ennen kuin ostat ostoksia, lue siitä, miten vedät väriä.

Miksi me rakastamme sitä: Koska tämä romanttinen ja hienostunut luonto, tämä voimakas violetti sävy antaa ylellisyydestä kaikkiin asuihin. Lisäksi, toisin kuin sen viileämpi violetti veljekset, sen lämpö lakkauttaa jokaisen ihon sävyn.

Kuinka käyttää sitä: Kuten laivasto, se on hienovaraista, jotta se voi toimia neutraalina. Harkitse sitä takaa kuin edellä kuvattu Dolce & Gabbana (oikea). Dolce & Gabbanan yhteistyön suunnittelija Dominco Dolce vakuuttaa: “Tämä väri on rohkea ja aistillinen”. Jos tämä on liikaa sitoutumista, vaihda LBD seksikäs munakoiso cocktail mekko, kuten tämä näkyy Giambattista Valli kiitotien (kuvassa yllä, vasemmalla).

Voit ostaa suosikki munakoisotyyppejäsi (ajattele: tyylikkäät jumittuvuudet, tyylikkäät hameet ja paljon muuta), klikkaa gallerian kautta!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

80 − 77 =

map