Ostin nämä Vintage Gucci Farkut hintaan 28 dollaria. Tässä on mitä he todella arvostavat ja mistä sinä voit ostaa

Se on sellainen hetki, kun toivotte, kun vierailee kaupunkikaupungissa käytetystä kaupasta. Selaillessani Big Red Barn Antiquesin telineissä Westminsterissä, VT., Kun tulin kasvotusten kanssa turmeltumatonta parisuojaa Gucci-farkkuja, hevosarvoja ja nahkataskuja täysin koskemattomana. Hinta: 35 dollaria

En tiedä, miksi ihmisen sydän kilpailee, kun kohtaat todella mahtavaa kauppaa, mutta siellä se meni. Pitäisikö minun sanoa jotain vai vain maksaa ja olla matkalla? Koon 2 koon mukaan housut eivät sovi minulle. Mutta se ei ollut asia.

Otin heidät tiskille yhdessä kahden 5 dollarin tyynyn peitteen kanssa tekstiilisuunnittelija Patrick Freyn kanssa (toinen odottamaton löytö.) “Farkut ovat 20 prosenttia pois”, hän sanoi. “Kiitos, että otit heidät, he ovat olleet täällä ikuisesti.”

Hän todellakin vain kiitti minua? Tunsin hieman likainen, mutta hyvin psykedeeni. Sinun ei tarvitse olla muotitieteilijä arvaamaan, että farkut olivat arvoisia paljon enemmän kuin käsittämätön 28 dollaria, jonka maksoin. Kuinka paljon? Päätin selville.

Gucci Thrift Pants - Embed -3
Kohteliaisuus

1stdibs
Ensimmäinen pysähtyminen oli tunnettu maailmanlaajuinen markkinapaikka upeista asioista, joihin kuuluu huomattava valikoima Gucci. Arvostelijat olivat vaikuttuneita. “Luulen, että sinulla on melkoinen löytö”, sanoi jälleenmyyjien suhteiden johtaja Cristina Miller. “Nämä farkut ovat erityisiä ja ainutlaatuisia, ja ne ovat hienoja löytöjä, ne ovat niin loistavassa kunnossa ja ne ovat trendikkäällä hetkellä. Ne näyttävät 1980-luvulta lähtien, mutta jos ne olisivat uusia, ne voivat olla $ 1000 tänään.”
Tilinhoitaja, Elizabeth Stark huomautti, että tässä housujen arvo on niiden merkitys. “Nyt tiedämme, että Gucci on melko kuuma, koska Alessandro Michele tuli sisään ja toi kaksinkertaisen Gs: n. Tarkastelemme myös harvinaisuutta sen lisäksi, mitä teoksen rakenne on, ja kuinka hyvin se sopii nykyisiin tyyleihin. Me rakastamme vintage, mutta se toimii vain hyvin, jos se toimii ihmisten elämässä. Nämä ovat suuressa kunnossa 30 tai 40 vuoden ikäisille. “
Lainaus: 500 dollaria ja enemmän

Gucci Thrift Pants - Embed -1
Kohteliaisuus

Real Real
Seuraavaksi tuli The RealReal, luksuslähetysliikkeen vähittäiskauppias, joka näyttää myös olevan InStyle-toimittajien ykkösvastuullinen ilo. “Gucci on yksi nykyaikaisimmista ja vanhimmista kappalemarkkinoista erittäin halutuimmista suunnittelijoista juuri nyt”, heidän arvioijansa sanoi. “Pitkät vyötäröiset ja leveät siluetit ovat myös hyvin kysyttyjä. Kun allekirjoitus hevosen bitin yksityiskohdat, joita me yleensä näemme vain käsilaukkuilla ja lisävarusteilla, niillä olisi vahva toissijainen markkina-arvo.”
Lainaus: Noin 475 dollaria

Gucci Jeans Cameron Silver 1 - Embed
Lucia Urbanic

Decades Inc.
Cameron Silverin Los Angelesin vintage-myymälä on synonyymi julkkis vintage-tyyliin, mikä tarkoittaa, että siellä on paljon skinny ihmisiä, mukaan lukien ihmisiä, jotka sopivat näihin farkuihin. Hopea otettiin myös minun löydökseni: “Ajattele niitä naisia, jotka ostavat Gucci-vaatekappaleita 1970-luvulla”, hän sanoi. “Gucci oli italialainen jet-set-brändi, ja siellä oli vain muutamia myyntipisteitä, jotka omistivat alun perin useimmilla ihmisillä. Ei ollut sähköistä kaupankäyntiä – eikä miljoonia pareja Ehkä hän osti heidät Rooman Gucci-myymälässä, ajatteleva, että hän olisi käyttänyt ne takaisin kotiin, mutta hän ei koskaan ollut. “
Lainaus: Noin 650 dollaria

Gucci Jeans Cameron Silver 2 - Embed
Lucia Urbanic

Takaisin tarina
Kun puhuin Silverille, minun piti palata kauppaan ja selvittää, mistä he ovat tulleet. Oliko Vermont salaisen sekasortoa? Vain ehkä. Omistaja DeAnna Robles, joka osti myymälän 12 vuotta sitten, kertoi minulle, että hän otti farkut kirkkohuutokaupassa, mutta ei voinut muistaa, mikä. “Se oli 10 dollaria kaikille vaatteille, jotka voisin sopia pussiin”, hän sanoi. “Havaitsin välittömästi nimen, mutta en ole hyvällä tietokoneella, joten en nähnyt mitään. Kun asetin hinnan, huomasin, että se oli 10 dollarin laukussa, joten jos saisin 35 dollaria yhden parin housut, jotka olivat melko hyviä. “

Sanoin hänelle, mitä housut olivat arvioineet. “En olisi koskaan arvannut niin paljon, mutta se on mahtavaa”, hän sanoi.

Jossa voit ostaa heidät
Niinpä Roblesin kanssa, se tuntui liian tahmealta minulle käteisenä. Joten miksi emme käytä tuulenpuuskaa auttaaksemme jotakuta muuta? Kuten tapahtui, eBay keräsi rahaa hirmumyrskytuelle Direct Reliefin kautta, joka oli huippuluokan hyväntekeväisyysjärjestö. Joten jos olet kiinnostunut näistä Gucci-farkuista, voit ostaa ne täältä. Ne ovat virallisesti osa eBay: n muotivirta-suosikkeja, jotka ovat huutokaupatut hurrikaanien talteenotossa. Jos saat farkut, varmista, että merkitset meidät (@style Twitterissä ja @instylemagazine Instagramissa), jotta voimme nähdä teidät retro Gucci-loistossasi.

 

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

26 − 25 =

map