Osta parhaat Summer Trendit Plus-Size Activewearille

Plus Size Activewear
Dia & Co: n ystävällisyys.

Lashauna Williams

15. kesäkuuta 2018 klo 17:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kesäaika tarkoittaa, että on aika vaihtaa sisäinen pyöriminen oikealle pyörälle. Lämpötilan noustessa, ympäröivä ulkona. Tarvitsetko vähän motivaatiota? Söpö uusi harjoittelu näyttää tehdä temppu. Sijoittaminen kappaleeseen, joka ei vain näytä hyvältä, vaan tekee sinusta tuntuu superwoman auttaa sinua saavuttamaan kaikki kunto tavoitteesi.

Aloittamista varten me keskustelimme Rosaliz Jimenezin, Fashion-johtajan, plus-kokoisen jälleenmyyjän, Dia & Co.in kanssa, saadaksemme kauha siitä, mikä on tyylikkäästi tällä kaudella. “Minä rakastan leggingsien suuntausta leikattuihin yksityiskohtiin tai verkkoihin”, Jimenez kertoo Tyylissä. “Näemme nämä sekä täyspitkillä että kaprisilla, yksityiskohdat lisäävät mukavan naisellisen kosketuksen uhraamatta säästöjen suorituskykyä ja tarjoavat vähän ilmanvaihtoa. Lisäksi he ovat hauska tapa näyttää vähän ihon, vaikka et halua pysyä enimmäkseen peitettyinä. Henkilökohtaisesti, kun leggingsissani on hieman persoonallisuutta, se tekee minusta paljon innoissani pukeutua niihin! “

Jimenez’s Dia & Co. on myös äskettäin lanseerannut oman aktivewear-mallistonsa ja aloittanut ensimmäisen vähittäiskaupan kumppanuutensa Day / Wonin kanssa Candice Huffinen kanssa, ja Venus Williams plus-kokoinen kokoelma esittelee yksinomaan EleVenin. Joten usko meille, kun sanomme, Jimenez tietää, mitä näytät hyvältä työskentelyn aikana.

“Minä rakastan baletti-innoittamia topit, etenkin ne, joissa on kierre-etuosa ja kolmin neljäs hiha”, lisää Jimenez. “Ne ovat täydellisiä vetää urheilullinen rintaliivit hetkeksi kohollaan. Layering on ratkaiseva, jopa kesällä ja että tyyppinen pää voi vaivattomasti viedä sinut kuntosalilta ja kuntosalilta tai kuten haluan sanoa, barista baariin Se näyttää paljon tavallisemmalta kuin tavallinen tee, mutta silti tarjoaa runsaasti mukavuutta. “

VIDEO: Khloé Kardashian Bares Toned Tummy 6 viikkoa synnytyksen jälkeen – ja Kylie Jenner seuraa Suit

 

Ja tietenkin, kun se on kesää ja kaikkea, et voi mennä vikaan, kun käsittelet pienen värin ulkoasuksi. “Olen innoissani hauskoista harjoista, varsinkin urheilujalkineissa”, sanoo Jimenez. “Yhä enemmän me näemme urheilujalkineita, jotka on suunniteltu näkymään, eivät peitellä. Jos uskot tuntee, voit yhdistää kirkkaan rintaliivin, jossa on vain pari mustaa leggingsia, d on mieluummin hiukan hienovaraisempi, voit hihnojen vetää ulos. Activewear on yleensä niin pimeä ja musta, etenkin pluskoolla, niin pitkään meille on vain tarjottu tylsiä neutraaleja, joten on hauskaa lisätä bittinen kirkkaus nyt. “

Selaa alaspäin katsomaan joitain kuolio-arvoisia kappaleita, jotka varmasti tekevät sinulle muodikkaimman gal in puisto, kuntosali, luokka, studio … saat käsityksen.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

57 − = 52

map