Opas parhaan farkuihin naisille, joilla on leveä lonkat

Farkut for Big Hips - LEAD
Kohteliaisuus (3)

InStyle Staff

04 elokuu 2016 klo 11.30

Niille naisille, jotka siunattiin kaarevilla kehyksillä – niin paljon kuin kadehdimme shakira-arvoisia lantuja, jotka eivät valehtele – me tiedämme, että etsiminen farkuista, jotka lupaavat totuuden sanottua lonkat voivat olla kovaa. Vaikuttaa siltä, ​​että kokeiluprosessi alkaa aina hyvin, farkut kimmelevät jaloillasi ja reisien ohi, mutta kun he saavat lantionne? Olet umpikujassa: älä mene “mennä”; älä kerää 200 dollaria.

Viimeisimmissä denim-asennusoppaissa etsimme markkinoita ja löysimme parhaat farkut naisille, joilla on lyhyet torsot, suuret reidet ja suuremmat takaosat, vain muutamia. Seuraava? Iso lonkat.

Jotta lievennettäisiin joitain tämän post-shimmy ahdistusta, olemme jälleen kääntyneet denim ammattilaiset AYR, Parker Smith, 7 For All Mankind ja enemmän auttaa löytämään parhaan farkut naisille, joilla on iso lonkat. Tulokset? Korkea vyötärö ja rajatut tyyleet runsaalla venytyksellä, missä suurimmat osumat (alhaiset skinnys ovat no-go). Kauppa kaikki alla mainitut suositellut tyylejä.

LIITTYVÄ VIDEO: Mikä tekee farkuista kalliita?

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

9 + 1 =

map