Opas parhaan farkuihin naisille, joilla on käyrät

100317 curvy denim LEAD
Hyvä amerikkalainen

Lashauna Williams

29.12.2017 klo 20.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Jos olet täynnä, tiedät paremmin kuin kukaan, että vaikka muotiteollisuus on tullut pitkälle eteenpäin suuntaamaan trendikkäitä kappaleita eri kokoisia, denim voi silti olla uskomattoman hankala. Naisille, jotka on siunattu kaarevilla kehyksillä, etsiminen farkuista voi olla erityisen kovaa. Haluat parin, joka näyttää kaikki parhaat mahdollisuutenne ilman, että olit epämiellyttävää tai pahempaa – liian laiha.

VIDEO: Miten luoda Perfect Frayed Hem teidän farkut

Olemme jo koskettaneet, miten löytää parhaat farkut naisille, joilla on suuret pätkät, litteät päitsimet, suuret reidet ja lyhyet torsot, joten nyt meillä on paras farkut plus-kokoisille naisille. Ajattele: NYDJ, Good American, Levin ja Universal Standard, vain mainitsemaan muutamia).

Voit kokeilla ja kokeilla farkut, joissa on keskikorkea nousu, tummat pesut, runsaasti venytystä ja laiha siluetteja, jotta venyttää jalkasi. Meillä on myös crème de la creme trendikästä denimia. Alla, osta 7 parasta farkut naisille, joilla on käyrät.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

5 + 5 =

map