Onko yksi olkapää näköinen uusi olkapäähän?

Ylimmän altistumisen yksi suuntaus luonnollisesti kehittyy toiseen. Joten kuukausien jälkeen olkapään kyllästyminen saapuu sen jälkeläisille – yksi olkapää. Tämä ei tietenkään ole uusi muotikonsepti, mutta vuoden 2016 MTV Video Music Awards -puna-matolla se tuntui varmasti tuoreelta, mukavalta pieneltä poikkeukselta kaksois-solisluun muotoinen ulkoasu, jota olemme nähneet koko kesän.

Erittäin aikuisten ilmeen vuoksi Britney Spears löi Julien Macdonaldin seksikäs LBD: n, jossa oli leikattu leikkaus, joka juoksi olkapäästä aina nappeeseen asti. Mutta se oli Kim Kardashian, joka ehkä tietämättään lanseerasi uuden suuntauksen tuskin pukeutuneena. Nykyaikaisessa kehityksessä hän vetäytyi silmänräpäykseltään mini-olkapäästä (ehkä muotoilupeliä, jonka hän kopioi Demna Gvasalian Balenciaga-debyyttikokoelmasta, jossa takit ja pukeutuneet olivat kauhistuttavasti molemmat olkapäät) -faire lähestymistapaa, eikä lainkaan keksitty tai yrittää-hard. 

LÄHETTÄJÄ: Katso parhaat näytöt 2016 MTV VMAs -ohjelmasta

Mutta kolme on trendi, eikö? Myös Tove Lo paljasti vain yksi olkapää Dion Leen minimalistisella vetoketjullisella valkoisella numerolla, mutta hän antoi katukahva spin metallisella sneaksilla. 

Tove Lo
John Shearer / Getty
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map