Nordstrom-vuosipäivän myyntiin on kaikki julkkisten hyväksyneet farkut

tk
Christian Vierig / Getty

Alexis Bennett

25. heinäkuuta 2018 klo 10.00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Nordstromin vuosipäivän myynti lopulta avattiin yleisölle 20. heinäkuuta, ja ihmiset ovat jo menettäneet sen ja tarttuneet kaikkiin. Nämä eivät ole vain viime kauden jäljellä. Nordstrom laskee uusien kauppatavaroiden hintoja sen sijaan, että se merkitsi vanhan inventaarion. 

Tämä tarkoittaa sitä, että voit varastoida kaiken mitä tarvitset syksyn kaltaiseen söpöinsä saappaisiin – hinnoilla, joita et löydä mistään muualta. Ei tarvitse mainoskoodia tai rekisteröityä mihinkään. Alennuksia on jo sovellettu.

Löydät kaikenlaisia ​​kauppatavaroita, kauneudenhoitotuotteista (hei, Clarisonic!) Kotituotteisiin. Kiitämme kuitenkin muoti-jumalia suunnittelija-farkkujen eeppisistä markeista. Yksi Olivia Palermoin tuotemerkkeistä, Paige, on mukana kokoonpanossa. Ja muita Hollywood-suosikkeja kuten Frame Denim ja Good American (Khloe Kardashianin etiketti) ovat myös sekoitus.

VIDEO: Mikä tekee farkuista kalliita?

 

Mutta se ei ole kaikki hyvä uutinen. Nämä alennukset eivät kestä ikuisesti. 6. elokuuta hinnat palaavat alkuperäisiin arvoihinsä. Joten kannattaa päästä siihen. Alla on pyöristetty joitain parhaita farkkuja, joita julkkikset todennäköisesti käyttävät seuraavan kauden aikana.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 5 = 5

map