Nine West’s Fall 2014 Lisävarusteet Kokoelma InStyle Editors is Here!

pudota 2014 InStyle Nine West Collaboration
Kate Lacey Photography

Katie Donbavand

08.08.2014 klo 5:50

Valmistaudu tavata uusia suosikki kenkiä! Meidän Tyylissä toimittajat toimivat yhteistyössä yksinomaan Nine Westin kanssa tuomaan sinulle seitsemän kuumaa uutta kenkäparia ja pussit ja korut viimeistelemään #OOTDin täydellisesti.

Tämä on kolmas kausi suunnitella tyylikkäitä, seksikkäitä jalkineita Nine Westin kanssa ja olemme valmiit julistamaan suosikkikokoelmamme vielä! Kävelypumppu, joka on hohdokas mutta silti toimisto-sopiva koukussa, joka korvaa suuren annoksen viileäksi kaikkiin asuihin, meidät olet katettu kaikilla elämänaloilla. Uusi linja sisältää myös wow-worthy pussit ja korut viimeistellä upea ulkonäkö.

Bonus aika: Toimittajat toimivat myös henkilökohtaisina stylisteina. He ovat yhdistäneet vuosikymmenien kokemuksensa eturivissä muotinäytöksissä ja kuratuottaja etsii A-listereita, neuvoo sinua käyttämään kaikkia näitä uusia kenkiä. Jokaisella Nine West -kengellämme galleriassamme on editori-hyväksytty luettelo täydellisistä pudotuksista, jotka kallistuvat uudet potkuasi.

Lue lisää uusimmasta (ja suurimmasta!) Nine West -yhteistyöstä ja oppi tuntemaan ulkonäkö.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 78 = 80

map