Nicole Richie’sin uusin yhteistyösuhde revolve on lopulta täällä

“Heitä heidät ulos ikkunasta, ilmeisesti.” -Nicole Richie, miten käsitellä epämiellyttäviä kenkiä.

Tyylikkakuvake, House of Harlow 1960 -henkinen suunnittelija ja yksi suosikkihahmomme ihmisistä vie kykyjään jalkineille, ja paras osa on, että voit luottaa siihen, että ne ovat yhtä mukavia kuin tyylikkäät.

RELATED: Nicole Richie on käyttänyt näitä mukavia kenkiä vuodesta 2005

Kesäkuussa 2016 Richie teki REVOLVE-debyyttinsä HOH: n 1960 yhteistyössä, joka on suunniteltu yksinomaan online-jälleenmyyjälle. Siitä lähtien linja on ollut yksi viidestä parasta myytävästä tuotemerkistä sivustolla, joten luonnollisesti oli vain järkevää antaa hänelle kenkiä seuraavaksi. Näin syntyi 11 kappalekapseli yhteistyössä toisen johtavan REVOLVE-tuotemerkin, RAYE Labelin kanssa, ja saimme tilaisuuden keskustella suunnittelijan kanssa kengistä, suunnitteluprosessista ja siitä, miten koko asia syntyi. Lue kaikki yksityiskohdat.

Nicole Richie House of Harlow x Raye for Revolve - Embed - 1
Kohteliaisuus

Vaikka korut, silmälasit ja vaatteet ovat nykyisten ja aiempien kokoelmiensa tukijalkoja, Richie ei ole uusi suunnittelija kenkiä. “Harlowen talolla on ollut aikaisemmin kenkiä markkinoilla. Laukaisimme kengät vuonna 2010, joten tämä on toinen kerta – 8 vuotta myöhemmin.” Ja sanomme, että se on aika!

Kun tuotemerkkiin liittyi, se oli helppo päätös, koska hän jo rakasti kenkiä. “Käytin Rayeä [House of Harlow 1960] -kampanjoissa malleja varten, ja siellä otin pari paria kotiin, tilasin jonkin verran, ja minä vain orgaanisesti tuli brändin fani”, hän kertoi Tyylissä. “Todella mitä rakastan niin paljon Rayeä kohtaan on, että jokainen kenkäsi pari on mukavin kenkä, jota olet koskaan käyttänyt elämässäsi”, hän selitti. “Ja mukavuus on niin tärkeä minulle – se, mitä Harlowin tytön talo huolehtii eniten – vain olla vapaa ja mukava.”

Sieltä ulos Richie otti asiat omiin käsiinsä ja kysyi Rayeltä itseltään, voisiko hän työskennellä heidän kanssaan jotain. “Olen todella mennyt heihin ja sanoin:” Haluatko miettiä, jos tekisin yhteistyötä kanssasi? Minulla on aiempaa kokemusta jalkineista ja minulla on todella hauskoja ideoita. ” Olin kuten, “teidän mielestänne, jos heittäkää ideoita ja me vain teemme tämän asian ja näemme, mistä se laskeutuu?” “

Nicole Richie House of Harlow x Raye for Revolve - Embed - 2
Kohteliaisuus

Vaikka hän rakastaa kaikkia kenkiä hänen kokoelmistaan, hän Todella rakastaa asuntoja (koska mukavuus). “Olen suuri asuntomiehistö”, hän murskasi. “Minä en koskaan pukeudu korkokenkiä häät, olen aina pukeutunut asuntoihin, rakastan yllään asuntoja illalliselle ja haluan vain tuoda tämän vapauden ja ajatuksen, että sinun ei tarvitse välttämättä kantaa kantapäätä. he ovat kauniita ja mukavia, mutta halusin vain asuntojen kanssa korostaa sitä tapaa, jolla nainen tuntuu, tiedät vain todella räjäyttäen hänen luottamuksensa, onko hän päällään kantapää vai ei. “

Hinnat vaihtelevat 148 dollaria – 188 dollaria, muutamia tyylejä on jo saatavilla REVOLVE.com-sivustolla, ja enemmän julkaistaan ​​maaliskuussa, joten pidä silmällä!

 

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

32 − = 31

map