Nämä värikäs häämekot tekevät sinusta unohda valkoisesta

TK
Ines di Santon ystävällisyys

Dobrina Zhekova

25.4.2017 klo 14.15

Kun yhä useammat parit etsivät vaihtoehtoisia tapoja päästä kiinni, ei ole yllättävää, että brides-to-be myös kääntää selkänsä perinteisiin valkoisiin mekkoihin ja sen sijaan valitsevat jotain rohkeampaa väriä. Voit tietysti syyttää sitä julkkikset, jotka ovat olleet naimisissa kaikissa sateenkaaren väreissä jo vuosikymmenien ajan tai vain sanovat, että ajat ovat muuttuneet, mutta mistä syystä tämä suuntaus on, me omaksumme sen täysin. Ja niin ovat suunnittelijat Bridal Fashion Week.

Reem Acra lähetti alas kiitotie unelmoivan morsiuspuvun, jonka olemme koskaan nähneet – kauniista pehmeästä sinisestä numerosta koristeltu hieno pitsiä kirjonta. Caroline Hayden valitsi vaaleanpunaisen – kauden värin – ja osoitti useita malleja, mukaan lukien virtaus-off-olkapää mekko ja tyylikäs pylväikkö.

Mutta punainen näytti olevan tämän kauden voittaja. Suunnittelijat Ines Di Santo ja Jenny Packham olivat molemmat näyttelytilaa karmiinissa.

VIDEO: Kuinka tehdä DIY Your Fall Floral -järjestelyjä?

 

Täällä me pyöristämämme suosikki värikäs ulkonäkö Bridal Fashion Week.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

+ 57 = 66

map