Nämä tyylikkäät (ja alle 65 dollarin) kengät tukevat taistelua rintasyövän lopettamiseksi

QVC FFANY Shoes on Sale
Kohteliaisuus

Alexis Bennett

12. lokakuuta 2017 klo 11.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kengän ystäville yksi suosituimmista tapahtumista rintasyöpäkuukauden aikana on palannut ja on valtava ero. Lokakuun 12. päivänä QVC esittelee FFANY-kengät myytävällä lähetyksellä ilmestyväksi klo 6-14 EST.

Jos et tunne tyylikästä hyväntekeväisyystapahtumaa, se on ostoskorissa, joka on kerännyt rahaa rintasyöpätutkimukseen jo yli kymmenen vuoden ajan. Kuinka paljon rahaa kysyt? No, ostajat ovat auttaneet QVC: n lahjoittamaan yli 53 miljoonaa dollaria arvokkaalle syylle. Kyllä, se on tärkeätä.

Joten miten erikoismyynti toimii? Kaikki tyylikkäät kengät hinnoitellaan 50 prosentilla suositellusta vähittäismyyntihinnasta, ja 80 prosenttia ostohinnasta hyödyttää rintasyöpätutkimusta. Ja kyllä, jotkut suosikkimerkistäsi ovat mukana rosterissa. Heillä on Michael Korsin, Kiinan pesula, Nine Westin ja Jessica Simpsonin raskas hitters-kaltainen Michael.

VIDEO: Katso, kaikkein kalliimmat kengät, joita voit ostaa

 

Älä unohda virittää tänä iltana, tarkista QVC: n verkkosivujen kenkäkaupat lokakuun aikana ja piilota suosikkityylit (kaikki alle 65 dollaria) alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

59 + = 60

map