Nämä ovat kuumin aurinkolasit trendit kokeilemaan tänä kautena

Aurinkolasit Guide - LEAD
Timur Emek / Getty

InStyle Accessories -tiimi

27. kesäkuuta 2016 @ 15:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Mahdollisuudet ovat, että olet aina ollut hieman huomannut, että ihmiset (mukaan lukien itse) näyttävät paremmin aurinkolaseilta. Mutta tiesitkö, että on tieteellistä näyttöä siitä, että olet aivan oikeassa? Aurinkolasit luovat kasvojen symmetriaa, joka liittyy vetovoimaan; ja niiden pimeät linssit innostaa mysteerin tunnetta. Käytämme ihmisten silmät tuomitsemaan heidän “älykkyyttä, luottamusta ja vilpittömyyttä” “, sanoo Vanessa Brown, kirjailija Cool Shades: Aurinkolasien historia ja merkitys.

Joten tämä huomata, onko ihme, että olemme melko epätasainen meidän aurinkolasien pakkomielle? Olemme vakaita uskovia, että yksi pari ei ole edes tasainen kiinni tarpeeksi – loppujen lopuksi, ei jokainen pari kulkene jokainen tunnelma. Kaksoissilmävalot sopivat erinomaisesti tuohon varhain aamukahvioon pitkään aikaan; lentoaseman lentäjät ja nämä pyöreät, 1970-luvun innoittamat aurinkolasit ovat täydellisiä festivaaleille ja konsertteille puistossa.

Riippumatta siitä, mitä kesäsuunnitelmasi on varastossa, meillä on sävyjä, joita tarvitset viljelemään pienen mysteerin ja houkuttelevan tekijän mihin tahansa. Olemme jakaneet tämän kauden parhaimmat sävyt viiteen luokkaan (National Sunglasses Day -päivänä!) Ja kutsuimme muutamia suosikkipareistamme alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

24 + = 33

map