Nämä irrotettavat farkut saattavat koputtaa urospusero pois sen valtaistuimelta

Y/Project Jeans
Kohteliaisuus

Alexis Bennett

18. toukokuuta 2017 klo 17.15
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Jos vielä nauraa urospuseroista, kulta, se on vanha uutinen. Toinen vaatekaappi on tulossa kaupungin keskustelulle. Hyvät naiset ja herrat, haluaisimme ottaa sinut irrotettaviin farkkuihin. Tiedät, niille hetkille, kun jätät talon housuja, mutta muutat mieltäsi ja päätät, että shortsit näyttäisivät paljon paremmilta. Ja shortsilla tarkoitamme Daisy Dukesia niin pienenä, että niitä voidaan kutsua myös jean-pikkuhousuiksi.

Tyylikäs muotoilu on Y / Projectin luomama ja ne myyvät 467 dollaria viileässä luisaviaroma.com-sivustossa. Vaikka housutkin kuluneet, suorajalkaiset farkut ovat edelleen rohkeita raideilla, jotka näkyvät reiden yläosasta ja vihjeen poskesta.

Arvostamme aina suunnittelijoiden luovuutta, mutta sosiaalisella medialla ei tietenkään ole jäätä. Hauska kriitikot jakavat jo ajatuksiaan, eivätkä he pidä kiinni.

 

On hauskaa nähdä reaktiot niiltä, ​​jotka eivät ole koskaan nähneet farkkuja kuin aiemmin. Mutta tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Y / Project on asettanut rajat, kuinka housut voidaan tehdä. Jos etsit tuotemerkkiä, löydät denim kappaleita useita hihansuissa ja farkut niin kauan, että hemlines näyttävät röyhelöt.

VIDEO: Kuinka luoda Perfect Frayed Hem teidän farkut

Alla olemme keränneet enemmän niiden luovista malleista, jotka ovat liian hyviä, ettei niitä näe.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − 33 =

map