Näin voit ostaa Shay Mitchellin edulliseen BaubleBar-korujen kokoelmaan

Baublebar - Lead
Kohteliaisuus

Andrea Cheng

13. syyskuuta 2016 klo 15.15

BaubleBar, edullinen lisävaruste e-tailer (aka mecca koruja harrastaville), on iskenyt Sievät pienet valehtelijat tähti Shay Mitchell on viimeisin baarimikko. Hänen tehtäviensä hoitaminen: Tarjoaa BaubleBar-luomuksia, jotka heijastavat parhaiten hänen henkilökohtaista tyyliään. Hänen inspiraationsa: “Globaali vaikutus kohtaa eteerisen inspiraation.” Tulos: 24-osainen sarja, jossa kenen tahansa tyyli voi rakastua.

“BaubleBar-kokoelmani innoittamana tuli joko paikoista, joissa olen matkustanut tai isoäidin vanhoista koruista”, Mitchell kertoo meille. “Otin asioita, joita rakastin kaikista paikoistani, olinpa sitten Marokko, Ruanda tai Bali, ja pystyi luomaan mahtavia koruja. Rakastan myös isoäitini vintage-kristallikoruja ja haluan sisällyttää tämän osaksi kokoelma. “

Ja koska hänen korutyystään jatkuvasti kehittyy, hän oli epävarma siitä, että hänellä oli sekä lausuntoja että herkkiä muotoja, jotka sopivat kaikkiin mielialaan. On raskasmetallikokoisia ketjun kaulakoruja, joissa on ylisuuria kristallikaulaketjuja, sokaisevat kristalliverkkokaapit ja upeat kristallikiristetyt puolikuun kuun korvakorut (täydellinen sisemmäksi boheemiksi). Ja toisesta päästä löytyy herkkiä charmia rannerenkaita ja ihania tähtikuvioisia inspiroivia renkaita, joita minimalisteille huolehditaan. Korista kaulasi, lohkoja ja ranteita muutamalla suosikkimallamme Shay Mitchell x BaubleBar -mallit alla. Päätä yli baublebar.comon ostettavaksi koko valikoimasta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 4

map