Monipuolinen kesäkäsikirja, joka on tarkoitus olla koko aikajanan ajan

Myymälä It: Corset Tops
Kuva Timur Emek / Getty Images
Alexis Bennett
(Teksti)

ja Jenna Pizzuta
(Markkinoida)

24. toukokuuta 2018 @ 16:00
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Varpaat nousevat sukkojen rajoista, hemlineet nousevat ylös, ja solisluuveja näkevät päivänvalon. Se on lopulta lämmetä, ja jokainen muuttaa vaatekaapinsa vastaavasti.

Jos kalastat t-paitoja, ja mietin, miten herkuttaa heitä vähän, tämä on kesä, joka antaa korsetteja kokeilemaan. Suunnittelijat ovat lisänneet palmikoidut yksityiskohdat kokoelmiinsa jo muutaman vuoden ajan, ja Instagramin vaikuttajat ovat myös kääntyneet vyötärönauhan paloihin kiinnittämään mielenkiintoa lämpimään sääolosuhteisiin.

Mutta sinun ei tarvitse olla tuhansia seuraajia käyttää tätä suuntausta. Olemme keränneet useita kulutettavia korsettitoppeja, joita myös pelkkä tyttö voisi käyttää. Tyylikkäästä, pitkähihainen pusero brunssia valmistetuille säiliöille, jokaiselle tilaisuudelle ja jokaiselle mielialalle on korsetti.

VIDEO: 6 sijoituskappaletta jokaisen naisen pitäisi olla

Lue alla olevista suosikeista korsettipauloista.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

1 + 6 =

map