Miten yksi kenkäsuunnittelija pakkaa valoa ja matkustaa tyyliin

TK
haleboyd / Instagram

Brooke Ely Danielson

15. toukokuuta 2017 klo 16.45
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Tänä kesänä pidämme merkittävää muotisuunnittelua yhdestä kalifornialaisesta kengänsuunnittelijasta. Jos et tunne häntä jo sinusta pian, koska Marais USA: n perustaja ja luova johtaja Haley Boyd on viimeisin muotitieteilijä – ja hänen viimeisin Italiaan suuntautunut matka oli Instagram-täydellisyyttä. Haley osaa pakata, ja kun suurin osa meistä taistelee lomaa vastaan, hän tekee saumattomasti järjettömän tyyliään tiellä, jopa ulkomailla. 

VIDEO: Coinage: Kuinka vähentää kuluja matkustettaessa 

Haleyn klassiset ulkoasut ovat ihanteellisia matkustamiseen, koska nämä kappaleet voidaan sekoittaa ja sovittaa siten, että asusteesi pysyvät voimassa. Iltaisin pakkaa lippalakki, jonka voit rullata ja laskea matkalaukkuun, eikä vieressä ole tilaa. Blazer, mustat housut ja T-paita vie sinut päiväretkeltä rennon illallisen illalla.

Haluatko saada Haleyn ulkonäön? Selaa ja osta hänen kiistattomasti tyylikkäitä matkareittejä. 

PÄIVÄ 1 (KUVA AT TOP)

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

45 − 42 =

map