Miten päällikseen kannattaa yhdistää sandaalit kuten Sarah Jessica Parker

SJP Hosiery Lessons Lead
Josiah Kamau / BuzzFoto Getty Imagesin kautta; Jackson Lee / Splash-uutiset

Andrea Cheng

30. marraskuuta 2016 klo 14.15

Näyttelijä, äiti, suunnittelija, TyylissäTammikuun tyttö-Sarah Jessica Parker on monia asioita, mutta ennen kaikkea hän on tyylikuvake, joka on houkutteleva hänen muotikokeiluun ja sääntöjen rikkomiseen. Yksi tällainen sääntö: Sukkahousut yllään sandaaleilla.

Se on yksi niistä pareista, jotka kulkevat sisäpuolella muotiympyrällä aina silloin tällöin (jota myös push kerran vuodenaikojen muuttuessa ja temps pudota-tekosyy käyttääksesi sandaaleja pidempään!), Mutta se ei ole koskaan todella juuttunut . Ja me saamme sen, miksi: se tuntuu tabuilta (ja hankalaa), se menee kaikenlaista muotilogiikkaa vastaan, ja se tekee melko rohkean lausuman (joka voi olla vaikea mahata, jos olet minimalistinen).

VIDEO: Sarah Jessica Parkerin kauneuden muutos

 

Mutta SJP: stä se on tullut hänen sartorial-tunnisteensa – onnellisesti johdonmukainen, mutta ihanan ainutlaatuinen. Ja hänen kanssaan viimeisenä mestari sukkahousut ja sandaalit, ehkä voimme kaikki oppia omaksumaan combo kerran ja loppujen lopuksi. Selaa SJP-hyväksyttyjä komboja varten, sijoittuu helpoimmin vaikeinta vetää pois.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

67 − 65 =

map