Miten menestyä liiketoiminnassa kahden parhaan ystävän kanssa

Tiedätkö, mistä aina kerrottu välttääksesi elämäsi parhaan ystäväsi kanssa? Tämä koko sekoitusliike ilo asia on aina erittäin kosketus ja mennä. Siksi olen aina kiehtonut – ja kateellinen – AYR: n naiset, joka on ollut sähköinen kaupankäynti itsenäisenä vaatemerkkänä, vain tähän kuukauteen asti.

Kaikki Year Round - Embed 2016
Kohteliaisuus AYR

Kun New York Cityn SoHon (jossa pyydämme Joulupukkia pitämään auki ikuisesti joululahjaksi) avautuvan kauniin ponnahdusliikkeen avajaisissa, puhuimme tytöille siitä, miten he tapasivat, mitkä ovat heidän suurimmat haasteensa työskentelemään yhdessä ja miten heidän linjansa antaa heille mahdollisuuden ilmaista yksilöllisyyttä. Meet Jac Cameron, perustaja ja luova johtaja, perustaja ja toimitusjohtaja Maggie Winter sekä PR ja markkinointijohtaja Max Bonbrest.

Voi, ja jos löydät itsesi New Yorkissa tämän lomakauden, muista lopettaa niiden myymälä 199 Lafayette Streetissä, joka on avoinna maaliskuun 2017.

Kuinka te kaikki tapasitte?
Maggie Winter:
Max ja minä tavoin yliopistossa Michiganin yliopistossa. Olimme sororityössä. Siellä, sanoin sen. En häpeä. Max ja hänen kämppäkaverit olivat ainoita ihmisiä, jotka tiesin, kun muutin New York Cityyn. He käyttivät minua aina ulos ja opettivat minua aina ostamaan omat juomat, jotka mielestäni edelleen ovat hyviä neuvoja. Jac ja tapasin yhdessä Madewellin kanssa. Hän suunnitteli denim ja myytiin kourallinen luokkia. Teimme tämän pommi-chambray-paidan, jota näemme edelleen kaikkialla.

Jac Cameron: Meillä oli erinomaiset työsuhteet ja aina puhuimme oman linjan luomisesta. Kuvittelimme tuotteen yhdistelmän, denim sopivuuden ja tunnelman, valmisteet.

Max Bronbrest: Maggie ja minä tulimme nopeasti ystäviä pizzan ja Pariisin keskinäisen rakkauden rakastamiseen. Jac tapasin J.Crew / Madewell-perheen luultavasti kahdeksan vuotta sitten ja hän oli tuolloin liian viileä. Nyt pääsen istumaan hänen vieressään ja puhua kangasta ja muodostaa sen olkapäälle.

RELATED: Missä löydät kaikki Girls Parisissa

Teillä on tällainen eri tyyli, mutta käytät aina AYR: tä. Miten käytät tuotemerkkiä eri tavalla ja pysytte itsellesi omaa makua?

Se perjantai kind #freshAYR ����

Kuva, jonka lähettäjä itsjustmax (@itsjustmax) on

MW: Me kaikki käytämme tuotemerkkiä hieman eri tavalla. Rakastan kuinka Max ja Jac ja kaikki joukkueessa laittaa palaset yhteen – varastan ideoita kuinka heittää vaatteita verkossa siitä, miten he tyylistävät asujaan. Henkilökohtaisesti olen äärimmäisen laiskoja vaatteillani, ja minä todella rakastan AYR: tä, koska yllään se takaa, että näytän 50-75 prosenttia paremmin kuin muuten voisin.

MB: Tuskin koskaan olin farkut ja en ollut innokas online-shopper ennen AYR: tä, joten se on osoitus tuotemerkistä, että se muuttuu jopa vaikeimmista asiakkaista.

VIDEO: Kuinka luoda Perfect Frayed Hem teidän farkut

 

Seuraan sinua kaikkia Instagramissa ja olet aina yhdessä. Miten erotat työn ja ystävyyden?

Hangin uusi huppuamme – tulkaa ensi viikolla kokeilemaan uutta kamaa ja sanomaan ����

Kuva, jonka AYR (@ayr) on kirjoittanut

MW: Emme. Se on kaikki yksi suuri kaunista loistavaa sotkua.

MB: Se on varmasti sekoitettu maailma tässä vaiheessa. Työ ei enää toimi; se on vain elämä.

JC: En siirry kollegalleni ystäväksi, ei Max tai Maggie. Se on kaikki yhtä samassa. Mielestäni on tärkeää viettää aikaa toimiston rajojen ulkopuolelle ja varmistaa, että olet keskittynyt keskustelemaan kaikesta muusta kuin työstä.

Mutta sinun täytyy taistella joskus! Mikä on yksi asia, joka voi aina saada sinut ulos taistelusta?
MB:
Pizza (ja viini).

JC: Fretit ja viini.

Mikä on paras neuvo antaa ystäviä, jotka menevät liiketoimintaan yhdessä?
MW:
Työskentele ihmisten kanssa, joita ihailet. Työskentele ihmisten kanssa, jotka ovat hyviä eri asioissa. Työskentele ihmisten kanssa, jotka rakastavat sitä, mitä he tekevät. Työskentele ihmisten kanssa, jotka haluavat samoja asioita. Työ tuo meihin parhaiten monin tavoin, mikä on äärettömän mahtavaa.

RELATED: Nämä Celebrity BFFs ovat vakavasti parasta

MB: Ympäröi ihmisiä, jotka tuntevat asioita, joita et ole. Ole rehellinen itsellesi ja heidän kanssaan siitä, mitä teet hyvin (ja oppi tekemään sen paremmin!). Ole avoin palautteelle, oppia ottamaan neuvoja ja ennen kaikkea oppii ottamaan mitään liian vakavasti. Muista, kuinka onnekas sinulla on mahdollisuus tehdä jotain erilaista.

Katso ya, viikonloppu �� ����

Kuva, jonka lähettäjä itsjustmax (@itsjustmax) on

Jac, Maggie ja Max avasivat ponnahdusikkunaan viiden päivän aikana ystäviensä ja perheensä avulla: Matt Bindner (arkkitehti), BSP, Uprise Art, Scent, ja Maxin oma isoäiti, kukkasuunnittelija, joka koristeli myymälän kukilla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 1 = 1

map