Nyt kun lämmin sää on virallisesti saapunut, yksi suosikkitoimistomme istuu ulkokahvilassa ja syö brunssia. Kun kyseessä on keskipäivä aktiviteetti, päättää, mitä kulumista voi olla erittäin vaikeaa, koska se on pitkälti riippuvainen siitä, kenen kanssa sinulla on brunssi. Keräämällä ystävien kanssa, mene jotain viileää ja mukava, mutta jos pidät ruokavaliota, tarvitset ulkoasun, joka lukee hienostuneen ja kiillotetun. Ahead, kolme brunssi-asuja, jotka on käytettävä tänä keväänä.

RELATED: 15 mukavat korkokengät kuluvat uudestaan ​​ja uudestaan

Brunssi Päivämäärä

Brunssi Occasion Outfit 1 - Embed 2016
Kohteliaisuus

Off-the-shoulder top voit näyttää ihon tyylikkäästi, mutta pare it takaisin löysä kiinnitettävät vetoketjulliset housut vaivatonta vireää varten. Lisää rakenteen loistavaan ulkoasuun lisävarusteilla, kuten tämä mini-kukkaro ja tukipukki.

Osta ulkoasua: Mango top, 30 dollaria; mango.com. Lands-End-kengät, 89 dollaria; landsend.com. Fairchild Baldwin laukku, 1 325 dollaria; fairchildbaldwin.com. Zara-housut, 40 dollaria; zara.com.

Brunch ystäväsi kanssa

Brunssi Occasion Outfit 2 - Embed 2016
Kohteliaisuus

Sunnuntaina brunssasi tyttöjen kanssa, pidä ulkoasua ristissä farkkujen kanssa ja yläosasta röyhelöillä hihoissa. Pidä hauskaa tulosteiden kanssa sekoittamalla raidallinen pääsi polka-pistepussiin. Tyylikäs sandaali, joka sitoo nilkan ympärillä, tekee kävellen ympäri kaupunkia sen jälkeen, kun brunssi on täysin toteutettavissa.

Osta ulkoasua: 7 kaikille ihmiskunnan farkuille, 139 dollaria (alun perin 198 dollaria); 7forallmankind.com. Aska-kengät, 315 dollaria; askacollection.com. Adriana Castron kytkin, 975 dollaria; adrianacastroonline.com. J. Crew top, 80 dollaria; jcrew.com.

Brunssi omien sääntöjensä kanssa

Brunssi Occasion Outfit 3 - Embed 2016
Kohteliaisuus

Kun tavata brändillesi alkukirjaimet, kukkainen mekko on kaunista ja sopivaa. Nämä leikkisä punaiset korkokengät korostavat mekon eri malleja, kun taas yksinkertainen olkalaukku on hyvin trendikäs.

Osta ulkoasua: Lucky Star Jewels korvakorut, 70 dollaria; shopluckystar.com. Michael Korsin kukkaro, 198 dollaria; michaelkors.com. Aquazzura-kengät, 695 dollaria; net-a-porter.com. Rebecca Taylor-mekko, 375 dollaria; rebeccataylor.com.