Mistä saat Vintage-Denim Fix Coast rannasta

Kun räätälöity salaisuus vain tunnetuimpia denimfilejä, täysin kuluneet vintage-farkut muuttuivat nykyaikaisempaan leikkaukseen, on hiljattain tullut olennainen osa jokaisen muotityttön vaatekaapista. Tiukka stovepipe-silhouettes, tietenkin, on aina klassinen osa meidän kaappeja, mutta nykyään tiukempi, 90-luvun inspiroima ilme on mitä tuntuu tuoreelta; ajatella vaihtoehtoja suhteellisen suurella nousulla, joka houkuttelee enemmän kuin puristaa.

Etsitkö vielä täydellistä paria? Siellä me tulemme sisään. Me olemme pyyhkäisseet Internetin, kysyneet ympärillämme ja tehneet omia ostoksia, jotta saisimme sinulle parhaat lähteet repurposed bluesin käyttöön ympäri maan ja verkkotilaa.

NEW YORK

Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee
351 West Broadway
New York, NY 10013
212-343-1225

Talon farkkujen asiantuntijoiden ansiosta vintage-farkkujen tilanne ylellisessä vintage-shopissa WGACA on erinomainen. Vaikka voit ostaa valikoiman verkossa, suosittelemme, että pääset yhdeksi Brandin myymälöistä New Yorkissa tai Los Angelesissa täydellä kokemuksella (puhumattakaan taatusta täydellisestä sovituksesta).

uudistaminen
23 Howard Street
New York, NY 10013
212-510-8455

Reformoinnilla on kauppoja molemmilla rannikoilla, mutta olemme osittain lippulaivana New Yorkin Sohon naapurustossa. Vaikka se voi olla tunnetuin sen ympäristöystävällisestä vaatekokoelmasta (kappaleet on valmistettu deadstock-kudoksista, jotka käyttävät kestäviä menetelmiä), boutique-valikoima vintage-denim on myös vakavasti paikalla.

Stella Dallas
218 Thompson Street
New York, NY 10012
212-674-0447

Vain jokainen “parasta vuosikertajuoksua New Yorkissa” -listasta, josta voit ajatella, Stella Dallas (ja sen sisaryritys 10 Ft. Single) on mekko kaikentyyppisille käytetyn naisten vaatteille. Sen vaikuttava valikoima denim ei ole poikkeus.

L Train Vintage
629 Grand Street
Brooklyn, NY 11211
929-337-8074

Ei suhdetta Vintage
204 1. Avenue
New York, NY 10009
212-228-5201

L Train Vintage ja sen eri sisaryritykset, mukaan lukien No Relation Vintage, kaikkialla Manhattanilla ja Brooklynissa ovat välttämättömiä, jos et ole mielenkiintoista kaivaa vähän ja nauttivat todella hyvää tulosta. Hinnat ovat kohtuulliset ja valinta on massiivinen, joten käytä kärsivällisyyttä. (Tämä markkinointiedustaja valehtelee No Relation East Villasta telineistä ja telineistä, jotka on tehty Levis-ja Wrangler-rajatuista denim-shortseista, kaikki ovat kalliimpia 7 ja 15 dollarin välillä.)

Raggedy Threads
602 Grand Street
Brooklyn, NY 11211
718-387-2390

Raggedy Threads on toinen vintage-myymälä, joka vie tämän entisen leipomon Brooklyniin, eikä tässä viimeisimmässä iteroinnissa ole pulaa ainutlaatuisista denimista. Ne ovat erikoistuneet amerikan vibes-ajatella vanhoja kouluja (ja erittäin kuluneita) T-paitoja ja Levin ylpeyttä.

Vintage Twin

Ponnahduspaikat 199 Lafayette ja 138 Wooster
New York, NY 10012
1-844-SHOP-TVT

Tällä online-vintage-myymälällä on myös kaksi ponnahdusikkunatusta New Yorkissa. Alison Syrett, Tyylissämuotikirjoittaja, on Vintage Twin -palvelija. “Vaikka Vintage Twin on täynnä kaikenlaisia ​​säästäviä aarteita – joista monet on räätälöity nykyaikaisiin sopi- muksiin – kannattaa pysähtyä yksinomaan uudistetun denimvalinnan avulla. Ei ole vain paaluja, kun halpoja vaihtoehtoja puretaan läpi ja yritetään , mutta kun löysit täydellisen, elävän parin parin, voit säilyttää valmiin tuotteen räätälöidyillä rautapinnoilla (saatavana $ 9) ja maksuttomasti. Varoitus: Älä pysähdy, ellei sinulla ole muutama vapaa tuntia täyttää. “

CALIFORNIA

Denim Revival
7934 W 3rd Street
Los Angeles, CA 90048
323-852-0171

Denim Revival ei ole pelkästään epic denim-palkki Los Angelesin ikonisessa American Ragissa, mutta sillä on myös vapaasti seisova myymälä West 3rd Streetilla. Pistä se uusiin farkkuihin tai tuoda omia käytettyjä kappaleita asiantuntijoiden muutoksiin ja korjauksiin.

Kauttaviiva

2840 College Avenue
Berkeley, CA 94705
510-665-5994

Slash, jonka kaksi tasoa sekä vintage että nykyaikainen denim (se on erikoistunut Levis), on syy tehdä ostoksille pyhiinvaellus ulos Oakland. Sen asiantunteva henkilökunta ja laaja valikoima farkut (jonka yksi Yelp-rekrytoija viittaa “pinoista ja pinoista tehtyihin bunkkereihin”) on ansainnut esivanhempien maineella kaukana Bay Area.

Rose Bowl Flea
1001 Rose Bowl Drive
Pasadena, CA 91103
(jokaisen kuukauden toinen sunnuntai)

Kuten kaikki hyvät kirpputorit, Rose Bowl Flea on eeppinen sokkelo, joka vaatii vähintään puoli päivää valloittamaan. Varoitus: Pääasiallinen ostos tapahtuu noin auringonnousun varhaisilta linnuilta, jotka ovat sallittuja klo 5 ja 7 välillä viileän 20 dollarin suunnitelmaan hälytyksen asettamisesta (ja tuodaan XXL-muki kahvia).

joutomaa (San Francisco ja LA)
1660 Haight Street
San Francisco, CA 94117
415-863-3150

7428 Melrose Avenue
Los Angeles, CA 90046
323-653-3028

Wastelandin käsin poimittuja vintagetavaroita on niin hyvä, että ne laajennetaan yhdestä Berkeleyn myymälästä neljään paikkaan: kolme Los Angelesin alueen ja yhden San Franciscon alueella. Fun Facts: Se sisältää historian, joka sisältää inspiraatiokäynnit suunnittelijoilta aina Marc Jacobsista Miuccia Pradaan.

Kokoelma
1282 Sunset Boulevard
Los Angeles, CA 90026
213-640-2572

Asiantuntijoiden suosittelema Jean Storiesin kautta, tämä suhteellisen uusi ja erittäin korostettu vintage-myymälä Echo Parkissa on nopeasti tullut suosikki vintage-denim-ystäville, jotka ovat Los Angelesin alueen ulkopuolella.

vuosikerta Denim - Embed
GC-kuvat

ONLINE

Re / Valmis

Uudistettu denim Holy Grail, Re / Done, joka tunnetaan klassisten Levin leikkausten mestariteoksista; sen hinnoittelu (noin 160 dollaria shortseille ja 270 dollaria farkuille) heijastaa hoitoa ja yksityiskohtia, jotka räätälöidään ja muokkaavat jokaista ainutlaatuista paria. Etiketin digitaalisen kotipohjan ulkopuolella löydät Re / Done denim luksusmyyjien kautta, kuten Nordstrom, Barneys, Matches Fashion ja Intermix.

Denim Refinery

Levi’s, Lee, Gap ja Wrangler valitsema vanhan koulun blues-malliston kokoelma kerää Denim Refinery -palvelun ostos kirjanmerkkisi päälle. Me rakastamme, että DR: n verkkokaupassa on myös takit, hameet ja funky kertaluonteiset (kuten 1970-luvun Budweiser bandana).

Urban Outfitters
Kaupunkien Urban Renewal -tuotemerkin ansiosta Urban Outfittersista on tullut kohtuuhintainen kohde vintage- ja kierrätetyille kappaleille, jotka vaihtelevat rajatuista shortseista, button-down-pusseihin ja konsertti-t-paidoihin.

Beyond Retro
Se ei ehkä ole kaikkein kehittynein sähköinen kaupankäynti sivusto siellä, mutta Beyond Retro on laaja valikoima vintage tuotteita, mukaan lukien sivut ja sivut farkut, haalarit, denim shortsit. Parempi vielä, sen hinnat ovat erittäin kohtuullisia (vaikkakin lueteltu Ison-Britannian punta.)

Vapaa kansa
Tarkista Free People’s vintage denim -sivu usein – kokoelma on pieni ja jokainen pari on saatavilla vain yhdestä koosta. Erinomainen lähde, jos etsit jotain erityistä erikoista, kuten yhden-of-a-kind parin maalattu roiskeita leveä farkuita 1960-luvulta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

15 + = 23

map