Mistä ostamaan yli polven saappaat, joita Gigi Hadid, Taylor Swift ja More Love

Yli The Knee Boots - LEAD
James Devaney / GC Images; Timur Emek / Getty; Josiah Kamau / BuzzFoto
Andrea Cheng
(teksti)

ja Marina Budarina-Sánchez
(Tutkimus)

23. marraskuuta 2016 klo 10.30

Se ei ollut niin kauan sitten, kun polkupyöränvuoriset kengät saivat leimautumisen (tiedätte, mitä eräät naiset ovat kuluneet tietyissä kulmakulmissa tietyillä leikatuilla mini-mekkoilla). Mutta katso, kuinka nopeasti päästyimme siihen, koska talvi ei kulje ilman ylivoimainen runsaasti reisi-korkeita saappaita, jotka näkyvät joka käänteessä. Se on tullut off-duty katkottua (ja valtava boot trendi). 

Ja koska me yleensä katsomme julkkiksia todellisen elämän ohjaamiseen kaiken muodin (tai “todellisen”, kuten voit saada, kun olet osa Hollywoodin eliittiä), löysimme tyyliopetuksia OTK: n boot-päällä tavoilla. Pieni pinottu kantapää tummissa neutraaleissa kolkuttaa “look at me” -tekijää, vaikka se oli parikytketty mini-wrap-mekaan, la Gigi Hadid tai lyhyt shortsit (katso: Fergie). Ilmoituksen tekemiseen? Standout-sävyjä, kuten Taylor Swiftin rubiininpunainen samettipari tai laihoja tikkuja (niin kauan kuin maadoitat korkean huollon kantapään rentoa neuloa ja farkkuja) tekevät tempun. Teimme asiamme ja ID-D: n ja sijoittimme tarkat reisi-korkeat saappaat, joita tähdet rakastavat; Kauppa kaikki seitsemän alla.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 3 = 3

map