Miranda Kerr saa oman nauhansa kauniin syyn vuoksi

Äiti Denim x Miranda Kerr Collection Lead
Kohteliaisuus

Andrea Cheng

17. tammikuuta 2017 klo 7.30

Miranda Kerr: äiti, supermalli, tyyli-kuvake (tarkoitanko, oletko nähnyt hänen lentoaseman tyyliään?), Hyväntekijä, ja nyt, suunnittelija-pidä, se on suunnittelija, jolla on kultainen sydän. Hän on solminut kulttimaisen suosikki denim-tuotemerkin MOTHERin 12-kertaisen kapselimalliston tuomiseksi ja saamalla hyötyä Royal Hospital for Women -säätiölle, Sydney-pohjaiselle organisaatiolle, joka kerää rahaa potilaiden parhaan mahdollisen hoidon antamiseksi (yli 4 200 vastasyntynyttä vauvaa ja 10 000 naista hoidetaan vuosittain, 70 prosenttia vastasyntyneiden ICU: n hengenpelastuslaitteista on ostettu lahjoituksilla). Hinaajat sydämenliikkeissä, vai mitä? Ja se, että palat ovat niin, niin hyvä on vain kuorinta kakulla.

“Olen ollut jonkin aikaa faneja äidistäni, rakastan muotoilun esteettistä ja mitä brändi tarkoittaa – hauskaa ja ei ota liian vakavasti – niin kun [perustajat Lela Becker ja Tim Kaeding] kohtasivat minua tekemään Yhteistyö heidän kanssaan otti tilaisuuden käyttöön, varsinkin hyväntekeväisyysyhteyden vuoksi. Se on hieno tapa antaa takaisin “, Kerr kertoi Tyylissä. “Koko prosessi oli hauskaa, mutta mielestäni paras osa oli luoda jotain mielekästä ja antaa takaisin tarvitseville. Nämä elintärkeät varat auttavat säästämään vauvojen elämää. Olin ennenaikaista vauvaa, joten syy on hyvin lähellä sydäntäni. “

Miranda + MOTHER -mallistoon on koottu 60-luvun korkeat vyötäiset farkut (omat henkilökohtaiset mieltymykset), 70-luvun soihdut, 90-luvut sopivat, swingy-napit hameet, festivaalin sopivat rajat ja viileä cut-out jumittui. Symbolit ja kauniit sanoitukset pippurilla, kuten perhonen motiivi, joka on kirjailtu chambray-paidan takana, ja yläosat leimattu “In with Joy” ja “Attitude of Gratitude”. Uskomatonta käsiään, Kerrillä oli jokainen yksityiskohta, mukaan lukien vaaleanpunaisen mokkamallin logo ja käsin kirjoitettu viesti sisäpuolelta vyötärönauhasta.

“Inspiraationi oli todella siitä, mitä halusin käyttää, ja myös jotain, joka edusti persoonallisuutta ja näkemystä elämästä”, hän selitti. “Otin esiin kiitollisuuteni erityisesti niille pienille asioille, joita on helppo pitää itsestäänselvyytenä. Kiitollisuus minulle on kiitollisuuden laatu ja valmius osoittaa ystävällisyyttä ja arvostusta niille, jotka ympärillänne ovat.”

Ja merkin jokaisen symbolin takana? “Vahvistetut sanat,” ilo “ja” kiitollisuus “koskevat hyvää ja positiivisuutta, joten voit houkutella enemmän positiivisuutta ja hyvää elämääsi”, Kerr sanoi. “Perhonen on elämän symboli ja uusi alku, joka edustaa muutosta, toivoa, muutosta, luovuutta, iloa, hengellistä uudelleensyntymistä ja elämän ihme. Vaaleanpunaista mokkamallikuviota on rakkaani ruusukvartsikiteestä – se on hyvin parantava pehmeä vaaleanpunainen väri ilmentää pehmeyttä, lempeyttä ja ehdotonta rakkautta, se edustaa myös itsetuntemusta, itsevarmuutta, itsensä anteeksi antamista ja tuomitsemattomuutta, on rakkauden rakastamisen ja rakkauden ilo. “

VIDEO: 3-Stylin ‘: Kolme Ways to Denim Jacket

 

Valitettavasti kokoelma (hintaan $ 105 ja $ 325), joka on saatavana osoitteessa motherdenim.com, ei käynnisty 15. helmikuuta, mutta onneksi (!) Kampanjan kuvat ovat poissa, joten voit aloittaa Miranda + ÄITI toiveiden luettelo juuri nyt.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

95 − 85 =

map