Minimalistiset brändit ovat mukana Logo Mania, Too

Viimeisten kahden vuoden aikana olemme nähneet ylpeyden logo-mania, jolla on brändejä kuten Gucci, Fendi ja Balmain, jotka suunnittelevat T-paitoja, laukkuja, jopa korkealaatuisia vaatteita, jotka on täysin varusteltu brändin nimellä.

Vielä mielenkiintoisempaa huomata, jotkut suosikki minimalistiset tarrat ovat hypätä logo-rakastava bandwagon. Row, brändi, joka ylpeilee olemasta logo-vapaa, on omaksunut heidän nimensä, käsinmaalauksen “The Row” useilla saranoilla.

Max Maran kevään 2018 näyttelyssä malleilla käveli kiitotie, jolla oli täysi logomerkki ja vastikään suunnitellut logo-tarvikkeet. Vuoden 1958 alkuperäiskappaleen uusi logo on nyt kapselikokoelman etupuoli ja keskellä, jossa on kiitotienäyttelyn tärkeimmät ulkoasut, mukaan lukien käsilaukut, kengät ja valmiita vaatteita.

max Mara Logo
Max Mara
max Mara Logo
Max Mara

“Alkuperäinen logo perustettiin 1950-luvulla Achille Maramotti, joka perusti yrityksen”, luova johtaja Ian Griffiths kertoo InStyle.com. “Minusta tuntuu, että hänen valinnassaan eräänlainen fontti, jota käytettiin muinaisissa roomalaisissa aikoina – ja sen kihara- ja huilut, jotka muistuttavat ionisia pylväitä – oli Max Maran klassikkojen absoluuttinen auktoriteetti ja ajattomuus. Mielestäni se merkitsee erillistä ylellisyyttä, hiljaista luottamusta, älykkyyttä, perintöä. Nämä ovat arvoja ja ne ovat luonnollisia tunnuksessa. “

nimetön Image
Max Mara

VIDEO: 6 sijoituskappaletta jokaisen naisen pitäisi olla

 

Hinnat vaihtelevat noin 475 dollaria – 1600 dollaria ja ovat saatavilla nyt maxmara.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

91 − 88 =

map