Miksi tämä 29 dollarin aurinkolasilinjalla on jo kultti mukaan lukien (ennen kuin se on jo käynnistetty)

Lisävarusteiden suhteen aurinkolasit ovat melkein helpoin tavara työskennellä asuilla, ja kesällä aivan nurkan takana olemme olleet etsimässä parhaita uusia sävyjä, joita voimme lisätä kokoelmiimme. Mutta ei näytä siltä, ​​että sinun on käytettävä kättä ja jalkaa saadaksesi laadukasta paria näinä päivinä? Joten kun kuulimme uuden brändin Sunnien vähittäismyynnistä 29 dollaria per pari, olimme välittömästi innostuneita. Laukaisu 2. kesäkuuta Privé Revaux on ravistellut asioita ylellisyyttä silmälasien alalla, koska he uskovat, että laadukkaat aurinkolasit ei tule olla vain tyylikäs, mutta edullinen. Se on varmasti jotain, jonka voimme päästä takana.

VIDEO: Suosikki Ashley Benson Beauty Moments

 

 

Juhlissa on jo ollut Privé-tuuli (Jennifer Lopez nähtiin parissa!), Ja tarra merkitsi kaikkien tähtien kokoonpanon heidän tuotemerkkeihinsa nähden, kuten Jamie Foxx, Hailee Steinfeld, Jeremy Piven ja Ashley Benson. Tyylissä pääsi yksinoikeudella Bensonin kampanjamallikuvauksen taakse, jolloin saimme nähdä hänen työskennelläkseen sen kameran edessä ja puhuttu hänen osallistumisestaan ​​yritykseen.

“Olen pakkomielle aurinkolasit”, Benson sanoi, kun kysyimme, miksi hän halusi työskennellä Privén kanssa. “Se on mahtavaa, koska he ovat 29 dollaria, ja he näyttävät jokaisilta suunnitteleilta aurinkolaseilta, joita voisit kuvitella ja he ovat itse asiassa samanlaisia.”

TK
Carlos Eric Lopez

Sievät pienet valehtelijat tähti pitää myös faniensa mielessä valitessaan, mitkä tuotemerkit hän haluaa edistää – hänellä on 16,6 miljoonaa seuraajaa yksin Instagramissa. “Luulen, että se on todella hienoa, koska fanini ovat nuorempia, fanini vaihtelevat varhain teini-ikäisiltä puoliväliin, ja mielestäni se on täydellinen, koska ne voivat tuntua hyvältä ja hyvältä näiltä aurinkolasilta niin edulliseen hintaan. paras asia.”

TK
Greyson Tarantino

Kuten näet näistä takaa-the-scenes laukausta, Benson on suuri yksi suuntaus erityisesti. “Olen todella peilattu aurinkolasit juuri nyt”, hän paljasti. “Minulla on kolme paria peilistä aurinkolaseja kokoelmissani. He ovat vain erittäin hauskoja ja mielestäni he ovat hyvin eteenpäin muotia ja sellaista futuristista ja hauskaa.”

Tällaisessa saavutettavissa olevasta hinnasta ja yli 100 kehystä valita, mitä ei rakastua tästä brändistä? “Jos minun ei tarvitse kuluttaa 500 dollaria lasilliseen ja voin viettää 29 dollaria ja saada sama ilme ja sama laatu, miksi en halua sitä tehdä, tiedätkö?”

Hanki pari itsellesi osoitteessa priverevaux.com tai Amazon. Saat ennakkotilauksen torstaina 25. toukokuuta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

− 4 = 3

map