Miksi Sarah Jessica Parker ei halua sinun kysyä häneltä tyyliin liittyvää neuvontaa

SJP x Gilt
Kohteliaisuus

Alexis Bennett

24.4.2018 klo 17.30
Jokainen tuotteemme on valittu itsenäisesti ja tarkistanut meitä toimituksellamme. Jos teet ostoksen alla olevien linkkien kautta, saamme ansaita palkkion.

Kun huomasin, että Sarah Jessica Pakrerin tuotemerkki SJP-kokoelma lanseeraa ensimmäisen morsiusmallistonsa Gilt I: llä, kirjaimellisesti menetti itsensä, olen melko varma, että kollegani kuuntelivat minua huutaen, kun sähköposti tuli läpi. (Anteeksi, kaverit!) Mutta voitko syyttää minua?

En vain suunnittele omia häät, mutta kuten mikä tahansa muoti tyttö, mahdollisuus istua Sarah Jessica Parkerin kanssa on epäselvää. Niinpä keräsin kaikki polttavan muodin kysymykseni vain selville, ettei Parker anna “tyyliä” neuvoja. Kyllä, punaisten mattojen kuningatar, joka voi käyttää kimaltelevaa kantapäätä, kuten kenenkään liiketoimintaa, ei ole missään muotivaatteita jakamassa. Olin kuolla näyttelijä-suunnittelija, joka siunasi minua kaikella muotitalouden viisaudellaan, mutta mitä hän antoi minulle oli niin paljon enemmän.

“Kuka minä annan neuvoja”, Parker kertoo InStyle.com: lle. “En koskaan anna sitä, koska elämässäni ei ole sovellus jonkun muun puolesta.” Jopa hämmentyneestä pian-to-be-morsiamesta, Parker ei anna mitään erityisiä vinkkejä oikean hääpuvun valitsemiseen. Mitä hän teki jakaa kuitenkin, jäi minulle tunne valtuudet ja luottavainen mitä päätöstä i lopulta tehdä.

“Jokaisella morsiamellä on ainutlaatuinen kokemus”, Parker, joka käveli käytävän alla mustana Morgane Le Fay -paidassa, selitti. “Heidän elämänsä kertoo, kuka he ovat, mitä he haluavat, mitä heillä on varaa, mikä on mielekästä heille …” Siksi hän johti luomaan epätavallisen ja modernin morsiamen kokoelman. Kappaleet valmistettiin kaikentyyppisten naisten kanssa. Ja Parker varmisti, että he tuntuivat tarpeeksi erikoiselta kävelemään käytävän sisään, mutta tarpeeksi monipuolisia, jotta he voisivat käyttää myös muita erikoisnäytöksiä.

“Vaaleanpunainen satiini kantapää ei tee sinusta vähemmän varustettuja älyllisesti tai vähemmän kykeneviä kokoushuoneessa.” – viisas sanat @arahjessicaparker jaa minulle eilen. #GiltxSJP

Alexis Bennettin (@_alexisbennett) jakama viesti

Parker ei luonnollisesti voinut vastustaa kenkien ottamista uuteen morsiamen kokoelmaan. Löydät 15 paria, rohkeilta, satiinisilkkuilta helleen asuntoihin. “Litteät kengät, korkokengät … mikään ei ole väliä”, Parker sanoo. “Mikä asia on, oliko sinusta tuntunut itsesi? teidän kokea? Ihmisten pitäisi kävellä ovesta tuntea itsensä. Jos haluat käyttää Converse -esineitä, mene siihen! Varmista vain, että sinulla on itseluottamus olla sinun-freaking-itseäsi. “

VIDEO: Sarah Jessica Parker paljastaa, miksi hänen uuden sankarillansa “avioerossa” on “ihmeellisesti erilainen” kuin Carrie Bradshaw

 

Katso joitain suosikkikappaleitamme SJP-kokoelman ylellisestä Gilt-laukaisusta.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

51 + = 55

map