Miksi Colbie Caillat odotti tätä pitkään tähtenä kampanjaan

Colbie Caillatin ensimmäinen muisto White House Black Marketista luultavasti on sama kuin sinun. Se on varmasti sama kuin minun. “Olen Etelä-Kaliforniasta, ja siellä on kauppakeskus, jossa elämme Valkoisen talon mustalla markkinoilla. Ystäväni myymälät siellä, äitini kaupat siellä, ostan siellä,” Caillat muistelee meitä puhelimesta. “Olen juuri nähnyt [myymälä] niin kauan, että tuntuu kotona.” 

Joten kun White House Black Market pyysi Caillatia esiintymään keväällä 2017 “Women to Women” -kampanjassa näyttelijä Isabella Rossellini ja hänen tyttärensä Elettra Wiedemann, runoilija Cleo Wade, kirjailija Jessica Queller ja yrittäjä Taylor Foster. naisten vaikutusvallan lisääminen ja naisten tukeminen, ja kattamaan Sister Sledgein hit-kappale “We Are Family”, hän ei voinut ohittaa tilaisuutta. 

“En ole ennen koskaan tehnyt tällaista kampanjaa”, hän tunnustaa. “Olen pitänyt kiinni, kunnes se oli jotain, jonka tunsin olevan oikein sopiva minulle. Rakastan sitä, että kyse on naisten voimasta, ystävällisyydestä ja yllyttävistä naisista, jotka ovat onnistuneita, olla heitä, jotka ovat. kirjoita lauluni, etenkin “Kokeile”, joka on rakastamasta itsesi ja kannustamaan muita naisia ​​tekemään samoin. ” 

VIDEO: Kevään 2017 tärkeimmät 16 Must-See-mainoskampanjaa

 

Mattin Jonesin laukaisema viehättävien kuvien sarjassa Caillat nähdään kitaran kitaroissa tuulenpitävässä kukka-painetussa mekossa yhdessä, melkoisen valkoisessa pitsireunassa, jossa on ruostepohjaisia ​​housuhousuja toisessa, ja kylmä-tytön armeijan takissa ja farkuissa kolmas (hän ​​sanoo, että hän vielä käyttää kaikkia kolmea asua, kaikki aika).

Hänelle, kuitenkin, korostus oli varmasti “We Are Family” -musiikkivideo, jonka voit nähdä WHBM.com/womentowomen. “Luulin, että se oli kaunista, miten kaikki nämä uskomattomat naiset tulivat yhteen”, hän sanoo. “Ja minä rakastin laulun tallentamista, varsinkin klassisella, jota me kaikki tiedämme ja olemme kuunnelleet ikuisesti. Suitani ja minä työskentelimme yhdessä kotitaloustyömme studiossa, ja se oli niin hauskaa.” 

Katso musiikkivideo (brändi tarjoaa 1 000 maksuttoman latauksen Caillatin “We Are Family” -kansiosta) ja shop keväällä 2017 kokoelma WHBM.com.

Colbie Caillat - White House Black Market - EMBED
Valkoinen talo Black Market / Matt Jones

Kauppa näyttää: WHBM-takki, 140 dollaria; whbm.com. Pitsi päällekkäinen yläosa, 88 dollaria; whbm.com. Distressed farkut, 89 dollaria; whbm.com. Superga-lenkkarit, 65 dollaria; whbm.com.

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

46 + = 50

map