Mikä se on kuin takana-maalauksille päällikön edessä ja keskellä

Mizrahi Lead
Frazer Harrison

Ruthie Friedlander

Huhtikuu 09, 2018 klo 13:45

Viime yönä Daily Front Row: n neljäs vuotuinen Fashion Los Angeles -palkinto, näimme suuren määrän suunnittelijoita ja stylistejä kunnioitettuna heidän työstään viime vuoden aikana. Vuoden muotoilija meni Stuart Veversille valmentajalle, vuoden stylistiksi meni Kate Youngille, Vuoden hiustartunta meni Jen Atkinille.

Mallia Emily Ratajkowski, valokuvaaja Alexi Lubomirski, suunnittelija Philip Plein ja muut muodikkaat kotitalouden nimet kunnioitettiin. Mutta luultavasti jännittävimmät illan palkinnot olivat ne, jotka saivat uusia ja luovat lahjoja. Ensimmäinen palkinto palkittiin mallista / näyttelijä Cami Morrone ja seuraavaksi Jamie Mizrahi, joka sai parhaan muotoilun debyytti hänen Juicy Couture-kokoelmistaan.

RELATED: Mitä saat kun lähdet Katy Perryn tyylikkään Juicy Couturen kanssa?

Mizrahi ei ole aloittelija teollisuudelle. Viime vuosina hän on muotoilussa Hollywoodin parhaiten pukeutuneita julkkiksia kuten Katy Perryä, Kate Uptonia, Riley Keoughia ja Billie Lourdia. Mutta vasta hiljattain hänen nimensä muuttui niin synonyyminä uudeksi ja seuraavaksi kun hän siirtyi viime vuonna Juicy Couture -edustajaksi.

“Tämä palkinto on validointi kaikesta kovasta työstä, jota olemme tehneet viimeisen puolentoista vuoden aikana. On todella jännittävää tunnustaa siitä, “Mizrahi kertoi InStyle.comille yksinomaan palkintojenjakotilaisuuden edeltävänä päivänä. “Olen ehdottomasti enemmän kulissien takana. Uskon, että tämä ei ole minusta, vaan hämmästyttävän ihmisryhmän kollektiivisista ponnisteluista. “

Joten mikä oli tämän takana-the-scene -tyyppien edessä ollessa edessä ja keskellä isoa yötä? Selaa läpi nähdäksesi, miltä tyyli on, jotta valmistautuu hänen ison yönsä puolesta.

VIDEO: 6 sijoituskappaletta jokaisen naisen pitäisi olla

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

39 − = 37

map