Malli Alana Zimmer jakaa salaisuuden hänen Street-tyyliinsa

Nykyään street-tyyli on paljon enemmän kuin vain kadulla katsottua tyyliä. Kyse on siitä, että tytön hiukset puhaltaa aivan oikealla tavalla, kun hän kääntyy nauramaan hänen (yhtä hyvin pukeutuneen, tietenkin) ystävänsä kanssa. Se on tehdä jotain täysin arkipäivää – sanoa, tuijottaa puhelinta tai kiirehtiä tapaamaan – näyttävät kiiltäviä ja jännittäviä. Ja jos olet jotain sellaista kuin minä, se tekee sinut hulluksi miettimään, miksi et koskaan, näytä siltä,.

Malli Alana Zimmer, joka ei ole muukalainen muotikuvanäyttämölle, on rauhoittava vastaus: kaikki ne vaivattomat, houkuttelevat hetket esitysten ulkopuolella? Täysin positiivinen. Joulukuun koruompelussa asetettuani pyysin häntä erittelemään muutamia hänen siirtymistään sinulle, minulle ja Instagram-tilien parannukselle. Pidä vierittämällä parhaita vinkkejä!

1. Leg Pop

Tiedätkö, miten, kuten 99,99 prosenttia suorista kuvista, on mielettömää? Tämä johtuu siitä, että kehon kulmat sekä pitkittävät hahmosi ja yleensä tuntevat luonnollisempia. Syötä yksi pieni taivutettu jalkapallo, “Leg Leg.”

2. Missä on minun kuljettaja?

Näyttää siltä, ​​että valokuvaajien ajaa häntä ei ole niin erilainen kuin työn tai uuden rakkauden kiinnostuksen kohteena: he ovat kiinnostuneita, kun et ole. Suhtaudu täysin välinpitämättömyyteen, kun puhelimesi huolehtii täysin (vaikka se merkitsisi samaa Insta-kuvaa viereen viisi kertaa peräkkäin).

RELATED: Kuinka esittää valokuva, mukaan Street-tyylisiä tähtiä

3. Yhden käden taskussani

Kuten Alana näyttää loistavasti leikkeessä, voit myös viedä tämän seuraavalle tasolle kerrosttamalla “Leg Leg.”

4. Sinun kasvosi

Seuraavan kerran, kun joku ryypittää iPhonensa improvisoitua laukausta vastaan, vastustaa kiihkeää juustoa rauhan merkkiin ja virneeseen ja kokeile tätä.

5. Friendly Rush

Tiedota tämä alla: Kuinka näytät söpöltä, onnelliselta ja lähestyttävältä, kun käytät 15 minuuttia myöhässä ja sinulla on nolla aikaa hemmotella ihmisten joukkoa kameroilla. Hymy, ota tuuli juuri niin ja jatka liikkua!

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

78 − = 69

map